Demba Ba'dan Bilic açıklaması

Beşiktaş'ın Senegalli forveti Demba Ba, Beşiktaş'tan ayrılacak olan Slaven Bilic ile ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 27.05.2015 - 17:41
Demba Ba'dan Bilic açıklaması

Daily Mirror gazetesine röportaj veren Demba Ba, adı West Ham United ile anılan Hırvat teknik adamın Premier Lig'de rahatlıkla çalışabileceğinı söyledi.

Bilic'in oyuncularını çok iyi motive ettiğini söyleyen Senegalli oyuncu, "Oyuncularına çok yakın bir teknik adam. Beşiktaş'ta bu sezon genç bir takıma sahibiz. Bize çok yardımcı oldu. İyi bir insan. Alman mentalitesine sahip. Futbolda Alman mentalitesi çok işe yarar. Çünkü onlar çok disiplinlidir ve futboldaki doğru şeyleri yaparlar. Bilic de böyle. Kendisi iyi bir tercih olur" dedi.

"SERT VE KABA GÖRÜNÜR AMA..."
Bilic'in İngiltere Premier Ligi'nde başarılı olacağını vurgulayan Demba Ba, "Bilic saha kenarında biraz sert ve kaba gibi görünür ama aslında çok sakin ve futbolcularına karşı çok yumuşaktır. Kim olursanız olun yanına giderek konuşabilirsiniz, kapısı herkese açıktır. Bana çok güven aşıladı. Her zaman bana en iyi olduğumu söyleyip durdu. Ben de günün sonunda onun ve Beşiktaş için gollerimi attım" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...