İmza için kongre bekleniyor

Fenerbahçe yeni sezon planlamasını oluşturmaya başladı... Sarı-lacivertli kulüp önce kongreyi, ardından da resmi imzaları atabilmek için 9 Haziran'ı bekliyor.

NTV Spor 28.05.2015 - 10:09
İmza için kongre bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe şimdiden yeni sezon planını inşa etmeye başladı. Sarı-lacivertli yönetim 3 sezonluk Avrupa cezasının sona ermesiyle ilk kez vize alınmasının heyecanını yaşarken kadroyu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için iki ön eleme turu oynayacak Fenerbahçe'de ilk hedef Fernandao. Bursaspor'da kiralık oynayan golcü ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, oyuncunun kulübü Atletico Paranaense ile görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim resmi imzalar atılmadan transferin sonucuyla ilgili kesin konuşmaktan kaçınıyor.

Teknik direktör konusunda da yeni sezona yabancı bir isimle girmeyi düşünen Sarı-lacivertli yönetim İsmail Kartal ile bağları koparmadan başka bir görevde çalışabilmesinin yolunu arıyor. Bu konuyla ilgili açıklamanın da kongre sonrası yapılması bekleniyor.

Sözleşmesi biten oyuncularla ilgili görüşmeler de kongre sonrasına bırakıldı. Fenerbahçe yönetimi haziran ayının başında Egemen, Bekir, Emre, Mert, Selçuk ve Webo ile görüşürek tamam mı devam mı kararını verecek.

Sarı-lacivertli yönetim 9 haziran'da başlayacak transfer dönemiyle birlikte planlarını hayata geçirecek. Kongreyle transfer dönemi arasındaki dönemde ise önümüzdeki sezon için çalışmalar hızlanacak ve yeni kadronun kampa yetişmesi sağlanacak.

 

Sayfa Yükleniyor...