Süper Lig | Konyaspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi Konyaspor - Alanyaspor mücadelesi oldu. Konyaspor - Alanyaspor maçını Oğuzhan Çakır yönetecek. Fatih Tekke yönetiminde ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet alan Alanyaspor, Konyaspor’u mağlup etmeyi hedefliyor. Konyaspor ise ligin sona ermesine kısa bir zaman kala Alanyaspor karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Peki Konyaspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son gelişmeler…

Haber Merkezi - NTV Spor 20.04.2024 - 09:40
Son Güncelleme: 20.04.2024 - 09:47
Süper Lig | Konyaspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin detayları belli oldu. Alanyaspor özellikle ligde son haftalarda yakaladığı galibiyet serisiyle dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray’a 4-0 mağlup olan turuncu-yeşilliler, Konyaspor mücadelesiyle tekrar çıkış yakalamayı hedefliyor. Konyaspor ise düşme hattının 5 puan uzağında bulunurken gözler kritik Alanyaspor maçına çevrildi. Konyaspor ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Peki Konyaspor - Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Konyaspor - Alanyaspor maçının detayları…

KONYASPOR - ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Konyaspor, Alanyaspor’u konuk ediyor. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi  Oğuzhan Çakır yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Ali Tuna üstlenecek.

Konyaspor - Alanyaspor karşılaşması 20 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KONYASPOR SON DURUM

Fahrudin Omerovic yönetimindeki Konyaspor, geride kalan haftalarda 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı.

Yeşil-beyazlılar, rakip fileleri 34 kez sarsarken kalesinde gördüğü 45 gole engel olamadı.

Konyaspor, Alanyaspor karşısında galip gelerek düşme potasında bulunan Gaziantep, Karagümrük gibi takımlarla puan farkını açmayı hedefliyor.

ALANYASPOR SON DURUM

Alanyaspor ligde son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken takımların başında geliyor. Galatasaray karşısında alınan mağlubiyeti taraftarına unutturmak isteyen Alanyaspor, Konyaspor maçıyla çıkış yakalamayı hedefliyor. Alanyaspor geride kalan haftalarda 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle birlikte 42 puan topladı.

Sayfa Yükleniyor...