Giuliano Terraneo, Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, sportif direktörünü buldu. Sarı-lacivertli kulüp, Giuliano Terraneo’yu sportif direktör olarak göreve getirdi.

NTV Spor 29.05.2015 - 09:35
Giuliano Terraneo, Fenerbahçe'de!

Yeni sezon planlamasına başlayan Fenerbahçe Yönetimi, bir süredir teknik direktör ve sportif direktör üzerinde çalışıyordu. Öncelik sportif direktörlüğe verildi.

TERRANEO KİMDİR? İTALYAN SPORTİF DİREKTÖRÜN KARİYERİ İÇİN TIKLAYIN!

Sarı-lacivertli kulüp, İstanbul'a getirdiği İtalyan Giuliano Terraneo'nun sportif direktör göreviyle çalışmaya başlayacağını açıkladı.

Kulübü ve tesisleri gezen eski Milan kalecisi, transfer ve planlama konusunda bir numaralı yetkili olacak.

KULÜP TELEVİZYONUNA KONUŞTU
Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo, sarı-lacivertli kulüple çok önemli işlere imza atacaklarını söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan İtalyan spor adamı, Fenerbahçe'yi en üst noktaya taşımak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Terraneo, "Başkan ve yönetimin teklifini kabul etmemdeki faktör, burada gördüğüm büyük potansiyeldir. Burada çok iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Görevim, dünyanın en önemli kulüplerinde olduğu gibi bu kulübe de çok önemli bir düzen ve organizasyon getirmek. Önümüzü açık görüyorum. Kazanmak, Fenerbahçe'nin tarihinde var. Kazanmaktan başka bir şey düşünmemiz mümkün değil. Ne için savaşıyorsak, ne için mücadele ediyorsak orada her zaman en üstte bitirmek bizim amacımız" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Terraneo, "Dünyada nereye gidersek gidelim, Fenerbahçe'yi başımız dik bir şekilde temsil ettiğimiz için gurur duymamız gerekecek, biz bu hedefteyiz. Fenerbahçe, Türkiye'de zaten büyük bir kulüp. Biz Fenerbahçe'yi dünya çapında, dünya kulübü olarak başımız dik bir şekilde temsil etmeliyiz" dedi.

Sportif direktörlük hakkında da bilgi veren İtalyan futbol adamı, "Kulüple futbol takımı arasındaki kişiyim. Sportif direktörlük, her iki taraf arasında da güzel bir köprü oluşturma görevi" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...