İnter - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 37. hafta)

İtalya Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden İnter, Lazio ile karşı karşıya geliyor. Avrupa kupalarında mücadele etme hedefi olan Lazio, sezonu ilk 6 takım arasında tamamlaması durumunda Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak. İnter’de ise gözler sezon boyunca fazla süre alamayan oyunculara çevrildi. İnter - Lazio mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki İnter - Lazio maçı ne zaman, saat kaça ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 17:14
İnter - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 37. hafta)

Ezeli rakipleri Juventus ve Milan’ın önünde sezonu şampiyon tamamlayan ’de yüzler gülüyor. A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter, ’ya damga vurdu. İnter geride kalan 36 karşılaşamda 29 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu sezon ligde sadece 19 gol gören İtalyan ekibi savunma hattıyla güven verdi. Zengin hücum kadrosuyla dikkat çeken İnter rakip fileleri ise 86 kez havalandırdı. Lazio ise ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazandı. Peki İnter - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

?

İtalya Serie A’da 37. hafta heyecanı başlıyor. inter, Lazio’yu konuk ederken mücadelenin detayları belli oldu.

İnter - Lazio karşılaşması 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak Mücadele S Sports Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

İNTER SON DURUM

Şampiyon İnter’de yüzler gülüyor. Sezonun sona ermesine haftalar kala şampiyonluğu ilan eden İnter, en yakın takipçisi Milan ile arasında 18 puan fark bulunuyor.

İnter bu sezon sadece 2 kez mağlup olurken 29 galibiyet ve 5 beraberliği bulunuyor.

LAZİO SON DURUM

Lazio bu sezon genelinde oynadığı 36 karşılaşmada 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Lazio haftaya topladığı 59 puanla 7. sırada giriyor. İtalyan ekibi ligde oynadığı maçlarda 47 gol atarken kalesinde ise 37 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...