Son maçta tribünler boş kaldı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun 34. ve son hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile yaptığı maça 8 eksikle çıktı. Bu maçta Şükrü Saracoğlu tribünleri de boş kaldı.

NTV Spor 30.05.2015 - 16:17
Son maçta tribünler boş kaldı!

Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalıları Pierre Webo, Mehmet Topuz, Bruno Alves ve Caner Erkin, sarı kart cezalıları Egemen Korkmaz ve Meireles maç kadrosunda yer almadı.

Babasının vefatı nedeniyle teknik heyetin özel izin verdiği Emenike'nin yanı sıra kaleci Volkan Demirel de 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çok sayıda eksik nedeniyle alt yapıdan 4 genç futbolcuyu maç kadrosuna dahil etti. Ziraat Türkiye Kupası maçlarındaki performansıyla dikkati çeken Uygar Mert Zeybek'in yanı sıra Muhammed Samed Karakoç, Caner Koca ve Karahan Yasir Subaşı yedekler arasında bulundu.

Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel'in yerine kaleyi Mert Günok korurken, Erten Ersu yedek kaleci olarak kenarda bekledi.

Gelecek sezon Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyecek Fenerbahçeli Dirk Kuyt, sarı-lacivertli formayla son maçında ilk 11'de yer aldı.

SON MAÇTA TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Sarı-lacivertli takımın 33. haftada İstanbul Başakşehir karşısında yaşadığı 2-2'lik beraberlikle şampiyonluk yarışından kopmasının ardından, sezonun son maçında tribünler boş kaldı.

Aynı zamanda bugün Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü'nün olağan genel kurul toplantısı da tribünlerin boş kalmasında etkili oldu.

1899 Fenerbahçe ile Esenler taraftar grupları, Migros kale arkası tribünde, yarınki genel kurulda yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım için "Her şeyin farkındayız. Ellere inat Fenerbahçe'yi bırakma" yazılı pankart açtı.

Bu arada Genç Fenerbahçeliler Taraftar grubu başkan Aziz Yıldırım'a istifa çağrısı yapmak için Kadıköy İskele Meydanı'nda toplandı. Grubun planladığı yürüyüş ise gerçekleşmedi.

Sayfa Yükleniyor...