Ve kupa şampiyonun ellerinde!

Şampiyon Galatasaray kupasını aldı!

NTV Spor 31.05.2015 - 22:31
Ve kupa şampiyonun ellerinde!

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını düzenlenen özel gecede aldı.

Şampiyonluk nedeniyle Türk Telekom Arena'da kutlama organizasyonu yapılırken, kupa seremonisi de burada gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in katılmadığı seremonide, TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu hazır bulundu.

Servet Yardımcı, Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını takım kaptanı Selçuk İnan'a verirken, daha sonra tüm oyuncular kupayla kutlamalara dahil oldu.

TÖRENDE NELER YAŞANDI?
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları büyük coşkuya sahne oldu. İlk olarak sanaçtılar şarkılarla tribünleri coşturdu. Daha sonra efsane isimlerden Turgay Şeren duygu dolu bir konuşma yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin 4 yıldız macerası sahne şovlarıyla tribünlere gösterildi. 4. yıldız Turgay Şeren eşliğinde yandı.

Şampiyonluk kutlamaları sırasında ilk olarak kulüp çalışanlarının isimleri TT Arena'da hazırlanan platforma çağrıldı. Hamza Hamzaoğlu sahneye çıkarken TT Arena'da büyük alkış fırtınası koptu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, alkışlar arasında sahneye çıkarken, nun şampiyonluk madalyasını Dursun Özbek'ten aldı.

İlk olarak sahneye Muslera çıktı. Uruguaylı, kendi seçtiği şarkı eşliğinde dans ederek kürsüye çıkarken, trbünler başarılı file bekçisine uzun süre tezahürat yaptı. 

Muslera'nın ardından Felipe Melo, çocuklarıyla sahneye çıktı. Brezilyalı oyuncu kendine özgü sevincini bu kez çocuklarıyla birlikte yaptı. Daha sonra dördü birden tribünlere selam verdi.

Platforma renkli görüntüler arasında çıkan isimlerden Umut Bulut oldu. Sahneye oğluyla çıkan golcü oyuncu, "Ankara'nın bağları" şarkısıyla dans etti. Umut Bulut çocuğuyla oynamak isterken, minik oğlu Atilla'nın şaşkınlık dolu ifadeleri dikkat çekti.

SNEIJDER ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
'Bir dünya yıldızı' tezahüratlarıyla sahneye çıkan Wesley Sneijder önce "Ultraslan bayrağıyla tribünleri salamladı. Bayrağı yere bırakan Hollandalı, daha sonra podyumda dans etti. Snedijer dansının sonlarına doğru ise tribünlere üçlü çektirdi.

Alex Telles, Brezilya bayrağıyla sahneye çıktı; kısa süreli dans etti. Genç oyuncunun dansı sırasında tribünler tempo tuttu.

BURAK YILMAZ'DAN METİN OKTAY SELAMI
Attığı 16 golle bu sezon Galatasaray'ın en golcü ismi olan Burak Yılmaz ise sahneye "Yıldızların altında" şarkısıyla çıktı. Tribünleri teker teker selamlayan Burak Yılmaz, daha sonra kalp işareti yaptı, Metin Oktay selamı verdi.

Chedjou, podyuma kızıyla çıktı. Kamerunlunun seçtiği müzikle Sneijder ve Burak Yılmaz da dans etti. Sahnede öz çekim çubuğuyla fotoğraf çeken Chedjou'nun ağzında emzik olması dikket çekti.

Takımın gizli silahlarından Hakan Balta iki çocuğuyla sahpneye çıktı. Sahadaki sakinliğiyle bilinen Hakan Balta'nın kutlama sırasında da sakinliği dikkat çekti.

İkinci yarıdaki performansıyla gs'nin şampiyonluk yolunda en büyük katkı yaparak Milli Takım'a da seçilen yasin Öztekin oğlu Miraç Kaan ile sahneye çıktı ve tribünleri selamladı. Tribünlerden Yasin için uzun süre tezahürat yapıldı.

BURAK YILMAZ - WESLEY SNEIJDER ŞOV
Galatasaray'ın kupa törenine Burak Yılmaz ile Wesles Sneijder damga vurdu.  Futbolcular platforma çıkarken mikrofonu ilk alan Burak Yılmaz, tribünlere çağrıda bulundu ve "Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray" tezahüratına başladı. Golcü oyuncunun tezahüratına tribünler de yanıt verdi ve bu tezahürat bir süre statta yankılandı.

Olcay Adın platforma çıkarken, bu kez mikrofonu eline alan Wesley Sneijder oldu. Hollandalı oyuncunun "Fener ağlama" diye bağırırken; tribünlerde büyük tezahürat koptu. Hoparlörlerden de aynı tezahürat çalındı ve seyirciler de buna eşlik etti. İlerleyen dakikalarda Wesley Sneijder bir kez daha mikrofonu eline aldı ve bir kez daha aynı tezahüratı yaptı.

4 YAŞINDA 3. ŞAMPİYONLUK
Platformda renkli görüntülere sahne olan isimlerden biri de Sabri oldu. Ağır adımlarla sahneye çıkan Sabri Sarıoğlu için, "O bir reis" anonsu yapıldı. Oğlunun tişörtünün önünde Herkes rütbesini bilecek; arkasında ise 4 yaşında 3. şampiyonluk ifadeleri yer aldı. Sabri Sarıoğlu platformdan ayrılırken de tribünlere üçlü çektirdi.

Sahneye son çıkan isim Selçuk İnan oldu. Başarılı orta saha oyuncusun anonsunu Burak Yılmaz yaptı. Burak Yılmaz, ilk olarak "Kim geliyor? Adam geliyor" diye bağırdı. Daha sonra "Sarı ile kırmızının çocuğu geliyor" dedi. Tribünleri dolduran binlerce kişi de Selçuk İnan'a büyük tezahürat yapıldı.

Ağır adımlarla sahneye çıkan Selçuk İnan'la birlikte Barış Manço'nun Sarı Çizmeli Mehmet Ağa şarkısı çaldı. Şarkının "Yaz tahtaya bir daha" bölümünün çalınması dikkat çekti. Selçuk İnan daha sonra formasındaki Galatasaray armasını öptü. Oyuncuların sahneye çıkmasının ardından da sarı-kırmızılı oyuncular kupasını aldı.

Sayfa Yükleniyor...