Samsunspor çok rahat!

Samsunspor çok rahat! PTT 1. Lig Play-off rövanş maçında Albimo Alanyaspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Samsunspor adını play-off finaline yazdırdı.

NTV Spor 01.06.2015 - 22:52
Samsunspor çok rahat!

PTT 1. Lig Play-off yarı final ikinci maçında Samsunspor deplasmanda Albimo Alanyaspor ile karşılaştı.

Sahasında oynadığı ilk karşılaşmayı 5-1 kazanarak tur için çok büyük bir avantaj elde eden Samsunspor, deplasmanda da Albimo Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek adını play-off finaline yazdırdı.

Samsunspor, play-off finalinde Spor Toto Süper Lig'e çıkan son takım olabilmek için Antalyaspor ile karşılaşacak. Samsunspor ile Antalyaspor arasındaki final maçı 5 Haziran Cuma günü saat 20.00'de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

İlk devresi golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine daha etkili giren Samsunspor, 67. dakikada Ofoedu'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Samsunspor karşılaşmanın 82. dakikasında Eren Tozlu ile skoru 2-0 yaptı. Konuk ekip 84. dakikada Recep Niyaz'ın kaydettiği golle farkı 3'e çıkardı. Oyundan kopan Albimo Alanyaspor'un kalesine etkili gelmeye devam eden Samsunspor 86. dakikada Alperen Pak ile skoru 4-0 yaptı.

Kalan sürede başka gol olmazken Samsunspor sahadan 4-0 galip ayrıldı ve adını play-off finaline yazdırdı.  

Sayfa Yükleniyor...