Zeren'den iddialı açıklama!

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Samsun'a şampiyonluk kupası ile döneceğimize ben yürekten inanıyorum" dedi.

NTV Spor 02.06.2015 - 13:36
Zeren'den iddialı açıklama!

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, PTT 1. Lig play-off finaline yükseldiklerini ve artık Süper Lig'in kapısına kadar geldiklerini söyledi.
     
Finalde Antalyaspor ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaşacaklarını hatırlatan Zeren, "Zor bir süreçten geçtik. Özelikle ligin 2. yarısında çok zorlandık ama hep inandık ve dik durduk. Artık final maçına kadar geldik. Takım olarak, şehir olarak ve taraftar desteği olarak biz hazırız. Özellikle bize ayrılan tribünlerin tamamen dolacağına inanıyorum. Taraftarımız zaten inanılmaz bir şekilde hep bizi destekledi. Son maçta da desteğini esirgemeyecek. Artık bu işin geri dönüşü yok. Tabi her iki takım için şanslar eşit ama biz kazanıp Süper Lig'e yükselmek istiyoruz" diye konuştu.
     
Final maçının bir maçtan öteye Samsunspor için çok büyük bir öneme sahip olduğuna işaret eden Zeren, "Bu bir maç değil, bir şehrin ve kulübün kurtuluş maçıdır. Biz böyle bakıyoruz bu maça, onun için takımımıza da sonuna kadar güveniyoruz. Çok iyi ve karakterli oyunculara sahibiz. Samsun'a şampiyonluk kupası ile döneceğimize ben yürekten inanıyorum" ifadesinde bulundu.
     
Samsunspor'un Alanya'dan bugün direk İstanbul'la gideceğini vurgulayan Zeren, final maçına kadar Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa gireceklerini ve kampın hem taraftar hem de basına kapalı olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...