"Kurtuluş savaşı yapacağız"

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, zorlu Antalyaspor final maçı öncesinde futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini belirterek, "Savaş ve spor kelimesini yan yana kullanmaktan hoşlanmam. Ama yarın sahada kurtuluş savaşı yapacağız" dedi.

NTV Spor 04.06.2015 - 15:32
"Kurtuluş savaşı yapacağız"

PTT 1'nci Lig'den Süper Lige çıkacak 3'ncü takımın belirleneceği maçta Antalyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, maç saatini beklemeye başladı. Albimo Alanyaspor maçından sonra direk İstanbul'a geçen ve burada Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa giren kırmızı Beyazlılarda eksik oyuncu bulunmuyor. Takımdaki havanın çok iyi olduğunu vurgulayan Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Şuan itibari ile takımımızda en ufak bir sorun yok. Moraller üst seviyede. Biz de, teknik heyette, futbolcular da bu maçın öneminin farkında" dedi.

İki takımın da sahada her şeyini ortaya koyacağını ifade eden Coşkun Zeren, "Savaş ve spor kelimesini yan yana kullanmaktan hoşlanmam. Ama yarın sahada resmen bir savaş olacak. Biz geçtiğimiz sezon da finale kaldık ama son anda Süper Lig'e çıkma şansımızı kaybettik. Bu nedenle yine aynı hüsranı yaşamak istemiyoruz. Kaybetmek dünyanın sonu değil ama kazanmak Samsunspor'un her anlamda kurtuluşu anlamına gelecek. Yani yarın sahada kurtuluş savaşı yapacağız. Bu durumun oyuncular üzerinde baskı oluşturmaması için büyük özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Kamp yaptıkları Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nden de bahseden sportif direktör Zeren, "Burası gerçekten çok güzel bir tesis. Bize kapılarını sonuna kadar açan Beşiktaş Kulübü yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum. Buradaki personel bizimle çok yakından ilgilendi. Her şeyimizin eksiksiz olması için yoğun mesai harcadı. Kulüp çalışanları, 'İnşallah siz kazanırsınız ve Süper Lige çıkarsınız. Kalbimiz sizinle' diyor. Umarım oynayacağımız kritik mücadele sonrasında gülen taraf biz oluruz ve takımımıza güvenenleri mahcup etmeyiz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...