"Hedefimiz iyi futbol"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Komşumuz Bulgaristan karşısında hedefimiz, tribünlere gelen ve ekran başında bizi izleyen taraftarlarımıza iyi futbol izlettirmek olacak" dedi.

NTV Spor 07.06.2015 - 11:57
"Hedefimiz iyi futbol"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF tarafından yarın Bulgaristan ile oynanacak özel maç için hazırlanan maç kitabında, "Hedef güzel futbol iyi prova" başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

Fatih Terim, Kazakistan ile oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçı öncesi Bulgaristan ile yapılacak karşılaşmanın hem yeni oyuncuların takıma adaptasyonu hem de Kazakistan maçının son ciddi provası olması nedeniyle kendileri için önem taşıdığını kaydetti.

Zorlu Hollanda deplasmanında sergilenen iyi futbol ve alınan puanın kendilerini gelecek adına ümitlendirdiğini vurgulayan Terim, "Bu sonucun daha anlam kazanması için Kazakistan maçından da galibiyetle ayrılmalıyız. Bu mücadele öncesinde de Bulgaristan ile oynayacağımız maçta son durumumuzu görme şansı bulacağız. Komşumuz Bulgaristan karşısında hedefimiz, tribünlere gelen ve ekran başında bizi izleyen taraftarlarımıza iyi futbol izlettirmek olacak. Oyuncularımız her zaman olduğu gibi futbolun güzelliklerini yansıtmak ve bize yakışan bir oyun sergilemek için centilmence mücadele edecek. Liglerin tamamlanmasının ardından bir anlamda ülkemizde sezonun finali niteliğini taşıyan bu karşılaşmada tribünleri kırmızı-beyaz renklere bürünmüş seyircilerimizle dolu görmek istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...