Şikayetim var!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan'ı deplasmanda 1-0 yenen A Milli Takım'ın golünü atan Arda Turan, Haziran ayında bir maça konsantre olmanın zorluğundan şikayet etti.

NTV Spor 12.06.2015 - 22:10
Şikayetim var!

Arda Turan, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, liglerin bitmesinin ardından böyle önemli bir karşılaşmaya çıkmanın zor olduğunu ancak kazanmayı bildiklerini dile getirdi.

Haziran ayında bir maça konsantre olmanın zorluğundan şikayet eden tecrübeli futbolcu, "Halkımıza iyi bir hediye verdiğimizi düşünüyoruz. İyi takımız ve iyi çalışıyoruz. İnşallah hak ettiğimizi alırız. Ülkemizin insanı her şeyi hak ediyor. Futbol bir eğlence oyunu ve onların eğlenmesini istiyoruz. Umarım eğleniyor ve mutlu oluyorlardır" diye konuştu.

Takımda tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç futbolcuların da bulunduğuna dikkati çeken milli takımın kaptanı Arda, "Genç arkadaşlarımız var. Ağabeyleri onlara yardımcı oluyor. Bu seviyeler farklı. Türkiye liginden farklı. Ülke forması her şeyden önemli. Kardeşlerimizle en iyi şekilde adapte olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

VOLKAN ŞEN: KAZANDIK TADINI ÇIKARACAĞIZ
Milli oyunculardan Volkan Şen ise Kazakistan maçının sezonun son mücadelesi olduğunu vurgulayarak, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Takım olarak kazanacağımıza inanıyorduk. Çok zor aldık, gol çok geç geldi. Kazanmak her şeyden çok daha önemli. Artık maçlarımızı tek tek oynayıp kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
     
Liglerin bitmesinin ardından herkesin çok yorgun ve bitkin düştüğünü kaydeden tecrübeli oyuncu, "Kazandık, tadını çıkaracağız. Rakiplerimiz de oynayacak. Sonucunu bekleyeceğiz. Birisi kaybedecek ve birisine bugünden itibaren
yakın olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...