Minik futbolcularla buluştu

Roma'da forma giyen Salih Uçan, 11 Yaş Altı İzmir Balkan Kupası'nın açılışına katıldı. Kendisinin de Marmaris'te düzenlenen "Geleceğin Yıldızları" adlı bir turnuvada keşfedildiğini belirten Salih, turnuvada yer alan oyunculara tavsiyelerde bulundu.

NTV Spor 13.06.2015 - 17:11
Minik futbolcularla buluştu

Fenerbahçe'den geçen sezon Roma'ya transfer olan Salih Uçan, Altınordu Futbol Kulübü tarafından düzenlenen 11 Yaş Altı İzmir Balkan Kupası'nın açılışına katıldı.
     
PTT 1. Lig'de mücadele eden Altınordu'nun, geleceğin profesyonel futbolcu adaylarının uluslararası tecrübe kazanması amacıyla 11 yaş kategorisinde düzenlediği organizasyon, kulübün Selçuk-Efes Tesisleri'nde başladı.
     
Türkiye'den Altınordu, Bursaspor, Bornova Yeşil Karma, Bornova Beyaz ve Gümüşordu takımlarının yanı sıra Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Arnavutluk, Kosova, Bosna Hersek ve Sırbistan'dan 10 takım  kupada mücadele ediyor. Organizasyonda İspanya'dan Athletic Bilbao ekibi onur konuğu olarak yer alıyor.
     
Turnuvanın açılışına katılan Salih Uçan, minik futbolcularla fotoğraf çektirerek, sorularını yanıtladı.
     
Kendisinin de Marmaris'te düzenlenen "Geleceğin Yıldızları" adlı bir turnuvada keşfedildiğini belirten Salih, turnuvada yer alan oyunculara tavsiyelerde bulundu. Uçan, "Hep iyi bir futbolcu olmayı düşledim ve bunun için çok çalıştım. Sizler de geleceğin yıldızı olmak istiyorsanız çok çalışın ve antrenörlerinizin sözünden asla çıkmayın. Onlar sizin her zaman yol göstericiniz olacak" diye konuştu.
     
Uçan, turnuvanın temsili başlama vuruşunu, Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Ulusu, Altınordu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, Bosna Hersek'in İzmir Fahri Konsolosu Kemal Baysak, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gazeteci Ali Ece ve Saraybosnalı futbolcu çocuklarla birlikte yaptı.
     
Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar, Salih Uçan'a Muğla doğumlu olması dolayısıyla 48 numaralı Altınordu forması hediye etti.
     
Altınordu-Tiran, Athletic Bilbao-İskeçe takımları arasında oynanan maçlarla başlayan turnuva, yarın sona erecek.

Sayfa Yükleniyor...