İsveçlilerin 'Göçek' yorumu!

Trabzonsporlu Erkan Zengin ve Beşiktaşlı Alexander Milosevic, İsveç-Karadağ maçının hakemi Hüseyin Göçek'in yönetimini beğenirken, Kasımpaşa'nın kalecisi Andreas Isaksson, Göçek'in verdiği penaltı kararını 'ucuz' olarak nitelendirdi.

NTV Spor 15.06.2015 - 10:58
İsveçlilerin 'Göçek' yorumu!

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İsveç'in Karadağ'ı 3-1 yendiği maçın hakemi Hüseyin Göçek'in yönetimi, Trabzonsporlu Erkan Zengin ve Beşiktaşlı Alexander Milosevic'in beğenisini kazanırken, Kasımpaşa'nın kalecisi Andreas Isaksson hakemlerden şikayet etti.
     
Göçek'in performansını değerlendiren futbolculardan Erkan Zengin, hakemlerin gösterdiği performansın çok iyi olduğunu belirterek, "Türkiye'de de böyle yönetseler çok iyi olur. Bugün maçı gerçekten çok iyi yönettiler" dedi.
     
Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmayı hedeflediklerini belirten Zengin, Trabzonspor'un iyi bir kadro kuracağını ve şampiyon olmak istediklerini belirtti.
     
MILOSEVIC'TEN ŞENOL GÜNEŞ YORUMU!
Karadağ maçında 90 dakika sahada kalarak, başarılı bir maç çıkartan Beşiktaşlı futbolcu Alexander Milosevic, Hüseyin Göçek ve arkadaşlarının performansını çok beğendiğini söyledi.
     
Beşiktaş ile anlaşan teknik direktör Şenol Güneş'in çok tecrübeli ve kaliteli bir hoca olduğunu vurgulayan Milosevic, Güneş'in Beşiktaş'a çok şeyler katacağından emin olduğunu kaydetti.
     
İsveç Milli Takımı'nda gösterdiği performansı Beşiktaş'ta da göstermek istediğine dikkati çeken 23 yaşındaki stoper, "Beşiktaş ilk 11'inin değişmez oyuncusu olmak istiyorum" ifadesini kullandı.
     
"UCUZ PENALTI VERDİ"
Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson ise Karadağ'ın 64. dakikada kazandığı penaltının doğru karar olmadığını iddia ederek, "Hüseyin Göçek ucuz penaltı verdi. Hakemlerin genel yönetiminden memnun değilim. Kararı maçı izleyenlerin yorumuna bırakıyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...