Fırtına transfere hız verdi

Stephane M'bia'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Trabzonspor, İtalya'nın Cagliari takımında Albin Ekdal ve Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Amrabat için girişimlerini sürdürüyor.

NTV Spor 16.06.2015 - 15:01
Fırtına transfere hız verdi

Trabzonspor, Albin Ekdal ve Nordin Amrabat'ı kadrosuna eklemenin hesaplarını yapıyor.

Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia ile anlaşan bordo mavililer Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat ve Cagliari'nin İsveçli futbolcusu Albin Ekdal transferlerinde son aşamaya geldi.

Albin Ekdal'ın menajeriyle iki gündür İstanbul'da görüşen sportif direktör Süleyman Hurma, yıllığı 1.3 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif etti. Aradaki küçük pürüzlerin halledilmesinin ardından, Erkan Zengin'in milli takımdan arkadaşı olan Ekdal da Trabzonspor forması giyecek.

Nordin Amrabat konusunda da Galatasaray yönetimiyle görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibi Faslı oyuncuyu transfer etmek istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun hazırlık kampında görmek istediği Amrabat konusunda kararsız kaldığı ve transferin bu nedenle geciktiği öğrenildi.

Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı ve borsaya bildirdiği Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia ise önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Sayfa Yükleniyor...