Fener bombayı patlatıyor!

Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran Nani transferinde önemli bir adım atıldı. Portekizli yıldızın menajerleri İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile masaya oturdu. Bu arada görüşmeyi sadece NTV Spor görüntüledi. NTV Spor kameramanı Yavuzer Yamaner'in görüntülediği ve NTV Spor muhabiri Onur Tuğrul'un aktardığı gelişmeye göre bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki günlerde resmi açıklama gelebilir...

NTV Spor 18.06.2015 - 15:15
Fener bombayı patlatıyor!

Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzalayan, Bursaspor'dan Fernandao ve Şener Özbayraklı ile de anlaşan Fenerbahçe, şimdi de Nani transferine hız verdi! Portekizli yıldızın menajerleri, sarı lacivertlilerle görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

Nani'nin menajerleri Federico Pasterello ve Luca Bascherini, Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ile görüşmek için dün akşam İstanbul'a geldi.
 
Pasterello ve Bascherini sabah saatlerinde otelden Sportif Direktör Terraneo ile birlikte Fenerbahçe Kulüp Binası'na geçti.

İki menajer toplantı sonrası bir açıklama yapmadan İstanbul'dan ayrıldı.

Görüşme sonrası Fenerbahçe cephesinden de açıklama gelmedi. Sarı lacivertli yöneticiler konuşmaktan kaçındı.

Ancak muhabirimiz Onur Tuğrul'un aktardığına göre gelen haberler önemli ölçüde anlaşma sağlandığı yönünde. Hatta son anda bir aksilik çıkmazsa Nani transferi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Sayfa Yükleniyor...