Göztepe'den Gosso bombası!

Bu sezon Türkiye 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Göztepe, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Jean-Jacques Gosso'yu takıma kattıklarını ilan etti.

NTV Spor 18.06.2015 - 21:53
Göztepe'den Gosso bombası!

PTT 1'nci Lig'e 2 yıl aradan sonra dönen Göztepe, uzun süredir peşinden koştuğu Jean Jacques Gosso transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği'nde forma giyen 32 yaşındaki Fildişi Sahilli orta saha oyuncusuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig'den birçok takımın peşinde koştuğu Gosso, ülkesinin milli takımında da forma giyiyor. Türkiye'de 4 sezondur Orduspor, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği'nde oynayan Gosso, Fransa'da Monaco'da da görev yaptı.

İşte Göztepe'den yapılan açıklama;

"Geçtiğimiz yıl Gençlerbirliği'nde forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Jean Jacques Gosso ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Sırasıyla Monaco, Orduspor,Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği forması giyen Gosso, ilk kez 2008 yılında Fildişi Sahilleri Milli takım formasını giymiştir.2011 yılından beri ülkemizde futbol oynayan Gosso, Türkiye Süper Lig'inde 88 maç oynamıştır."

Sayfa Yükleniyor...