Simeone'den Messi'ye övgü!

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi ile Real Madrid'in gol makinesi Cristiano Ronaldo arasında yaşanan rekabette hangisinin daha iyi olduğu tartışmasına, Diego Simeone de katıldı.

NTV Spor 21.06.2015 - 16:22
Simeone'den Messi'ye övgü!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin seviyesine yakın bir futbolcu bulunmadığını savundu.

Şili basınına konuşan Arjantinli teknik adam, Messi'den övgüyle bahsederek, "O dünyanın en iyisi. Onun seviyesine yaklaşabilen bir futbolcu yok" değerlendirmesinde bulundu.

Messi'nin dünya futbolunda sadece Arjantinli eski yıldız futbolcu Diego Maradona ile kıyaslanabileceğini söyleyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, "Messi ve Maradona farklı dönemlerde ve bölgelerde oynadı. Messi daha golcü ama Maradona sahanın her yerindeydi. Onları kıyaslamak pek adil olmaz ama ikisinin de olağanüstü oyuncular olduğunu ve diğerlerinden farklı olduğunu belirtmeliyim" diye konuştu.

Messi'nin Barcelona formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 finali de kazandığını hatırlatan Simeone, "Bunu daha önce kimse başaramamıştı. Lionel gibi birisi kazanmak uğruna her duruma uyum sağlar çünkü onun içinde bu var" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...