Benitez Ramos'u bırakmıyor!

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Rafael Benitez, ilk röportajını verdi. Adı Manchester United ile anılan Sergio Ramos'un planlarında önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Benitez, hali hazırda zaten güçlü olan kadroyu daha da güçlendirmenin ise çok zor olduğunu belirtti.

NTV Spor 23.06.2015 - 12:52
Benitez Ramos'u bırakmıyor!

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Rafael Benitez'in gelecek sezondan beklentileri büyük.

Takımın başına geçtikten sonra ilk kez röportaj veren Benitez, merak edilen konulara açıklık getirdi. Real Madrid'de bugünlerde yanıtı en çok merak edilen soru; "Sergio Ramos'un takımda kalıp kalmayacağı" zira Manchester United'ın kaleci De Gea'yı Madrid ekibine gönderme karşılığında yüklü bir bonservis bedeliyle birlikte Ramos'u istediği iddia ediliyor.

RAMOS AÇIKLAMASI
Ramos'un sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması da Real Madrid'de mutsuz olduğu şeklinde yorumlanıyor. Ancak Benitez, deneyimli savunma oyuncusunun planlarında çok önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Benitez, Ronaldo ve Bale'in takımdaki mevkiilerinin değiştirilmesini istedikleri yolunda İspanyol basınına yansıyan haberleri de değerlendirdi.

"SON KARAR BENİM"
Gazetelere göre Ronaldo forvet hattının en ucunda görev yapmak istiyor. Bale de kanatlarda kullanılmasından rahatsız ve forvet arkasında serbest olarak görev yapmayı talep ediyor. Oyuncularının görüşlerini dinlediğini ifade eden Benitez, "Bana geçen sezon nelerin doğru nelerin yanlış gittiğini anlattılar. Beklentilerini dile getirdiler. Hepsini dinledim. Ancak takımın yapısı konusunda son kararı ben vereceğim" dedi.

"ÇOK GÜÇLÜ BİR KADROMUZ VAR"
Transferde sessiz kaldıkları yolundaki eleştirileri de yanıtlayan Benitez, "Danilo ve Casemiro'yu kadromuza kattık. Başka transferler de olacak. Ancak hali hazırda kadromuz zaten çok güçlü. Bu kadroyu daha da güçlendirecek bir transfer yapmak hiç kolay olmayacak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...