Demirspor'da Sözlü dönemi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yeni başkanı belli oldu.

NTV Spor 23.06.2015 - 16:07
Demirspor'da Sözlü dönemi!

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un olağan genel kurulunda başkanlığa Sedat Sözlü seçildi.

Sheraton Otel'de gerçekleştirilen ve 407 delegenin bulunduğu kongreye tek aday olarak katılan Sözlü, oy çokluğuyla başkanlığa getirildi.

Genel kurul açılışında konuşan mevcut başkan Selahattin Aydoğdu, takıma küserek veda etmediğini, her maçı takip edeceğini ve yeni yönetimin yanında olacağını belirterek, "Çok güzel bir yönetim listesini gördüm. Bizden daha iyisini yapacaklarına inanıyorum. Kıl payı şampiyonluğu kaçırdık inşallah yeni yönetim takımı şampiyonluğa ulaştırır" diye konuştu.

Sedat Sözlü ise Adana Demirspor için 24 saat görev başında olacağını ifade ederek, "Takımımızı Süper Lig'e taşımak için tüm enerjimizi Adana Demirspor için harcayacağız. Geçen sezon Selahattin Aydoğdu başkanlığında başarılı bir yönetim vardı. Herkes özveriyle çalıştı ancak hakkımız yendi. Listemizde her kesimden, her görüşten insanlar var. Hakkımız olan şampiyonluğu bu sezon alacağız. Adana Demirspor'u hak ettiği yere getirmenin çabası içerisinde olacağız" diye konuştu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR AYBABA
Sözlü, takıma katkıda bulunanlara ve görevinden ayrılan teknik direktör Ünal Karaman'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Takımın sportif direktörü Samet Aybaba'nın artık teknik direktör olarak görev yapacağını belirten Sözlü, "Samet Aybaba teknik direktör olarak sahaya inecek. Aybaba, önemli başarılara imza atmış kariyerli, değerli bir arkadaşımız. Buradan Aybaba'ya teşekkür ediyorum. Aybaba'nın sahaya indikten sonra daha verimli olacağını düşünüyorum. Çünkü önemli birikimleri var. Teknik heyete ve yeni gelecek futbolcularımıza şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Sözlü takımda iki bölgeye transfer yapacaklarını belirtti.

Sedat Sözlü başkanlığındaki yönetim kurulunda Tarkan Kulak, İmam Gazali Hıradağı, Kenan Şenbayrak, Ümit Onatça, İhsan Çetinkaya, Şentürk Çalık, Levent Duyuler, Demir Süerli, İsa Önük, İsa Tuzcu, Ekrem İnaltekin, Ayhan Deniz, Edip Gülnar, Ertuğrul Doğaner, Ramazan Balak ve Yüksel Gümürdülü bulunuyor.

Listede aynı zamanda Sedat Sözlü'nün kardeşi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü fahri başkan, Turhan Demirdal ise onursal başkan olarak yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...