Arda Ada'ya gidiyor!

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli oyuncunun Atletico'dan ayrılmak ve bir İngiliz takımına gitmek istediğini söyledi. Arda'ya başta Milan ve Paris Saint Germain olmak üzere 6 kulüpten teklif olduğunu belirten Ahmet Bulut, transferde tek engelin 41 milyon euro'luk bonservis bedeli olduğunu ifade etti.

NTV Spor 24.06.2015 - 14:37
Arda Ada'ya gidiyor!

Arda Turan ile Atletico Madrid'in yolları ayrılıyor mu?

İspanya'nın AS gazetesine konuşan milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Arda Turan'nın bu yaz İspanya'yı bırakmaya hazırlandığını ve kariyerini İngiltere'de sürdürmek istediğini söyledi.

Milan ve Paris Saint Germain'den teklifler aldıklarını ifade eden Ahmet Bulut, "Milan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamadığından, Arda'nın opsiyonları arasında bulunmuyor. Paris Saint Germain olabilir. Ancak Arda her zaman İngiltere Premier Lig'de oynamak istedi. Altı takımdan gelen teklifler var ama mevcut durumda ciddi olarak konuştuğumuz 3 takım bulunuyor. İsimlerini veremem. İngiltere ve Avrupa'nın en iyilerinden" değerlendirmesinde bulundu.

Ahmet Bulut, Arda'nın Atletico Madrid'den ayrılabilmesi için önündeki en büyük engelin, sözleşmesinde yer alan 41 milyon euro'luk bonservis bedeli olduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...