Alanyaspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 34. hafta)

Trendyol Süper Lig’de bu sezon küme düşmesi kesinleşen İstanbul, Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Sezonun geri kalanında oynayacağı maçları kazanmak isteyen İstanbulspor, Alanyaspor deplasmanında üç puana ulaşmak istiyor. Alanyaspor ise Avrupa iddiasını sürdürmek için haftayı kayıpsız atlatmanın planlarını yapıyor. Alanyaspor - İstanbulspor mücadelesini Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Peki Alanyaspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 15:50
Alanyaspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 34. hafta)

Alanyaspor - İstanbulspor mücadelesinin detayları belli oldu. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesinde ev sahibi takım ligde oynadığu 33 karşılaşamda 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak haftaya 45 puanda girdi. İstanbulspor ise 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 22 mağlubiyet ile 20. sırada bulunuyor. Fatih Tekke’nin çalıştırdığı Alanyaspor’da bu sezon Oğuz Aydın’ın gösterdiği performans dikkat çekti. 23 yaşındaki oyuncu takımına 9 gol ve 6 asistlik katkı sağladı. İstanbulspor son olarak ligde Karagümrük karşısında 2-1 mağlup oldu. Peki Alanyaspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Trendyol ’in 34. haftasında Alanyaspor, İstanbulspor’u konuk ediyor. Mücadeleyi Muhammet Ali Meteoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ve Anıl Usta yapacak.

Alanyaspor - İstanbulspor mücadelesi 28 Nisan Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ALANYASPOR SON DURUM

Alanyaspor ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın 4’nü kazanmayı başardı. Genel istatistiklerde ise aldığı sonuçlarla dikkat çeken Fatih Tekke’nin öğrencileri 11 galibiyet, 12 beraberlik, 10 mağlubiyet ile 45 puan topladı.

İSTANBULSPOR SON DURUM

Süper Lig’de küme düşen ilk takım olan İstanbulspor, önündeki maçları kazanarak lige veda etmek istiyor. Karagümrük karşısında alınan mağlubiyetin ardından çıkış yakalamak isteyen İstanbulspor, 16 puanla son sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...