Enes Manchester City'ye gidiyor!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'ndan önce LİG TV canlı yayınında Enes Ünal için Manchester City ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

NTV Spor 25.06.2015 - 13:44
Enes Manchester City'ye gidiyor!

Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Transfer döneminin gözde isimlerinden Volkan Şen ve Serdar Aziz'in kesinlikle takımda kalacağını vurgulayan Bölükbaşı, Enes Ünal'ın ise İngiltere'ye gideceğini açıkladı.

Enes için Manchester City kulübünden teklif aldıklarını söyleyen Recep Bölükbaşı, "Genç golcümüz Enes Ünal'a Avrupa'dan birçok talip vardı. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anlaşmak üzereyiz. Bir iki gün içerisinde konu netleşir" dedi.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ
İlerleyen saatlerde ise Bursaspor'un resmi internet sitesinden Enes Ünal'ın sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gideceği açıklandı. Yeşil-beyazlı ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "İngiltere'nin Manchester City kulübü ile profesyonel futbolcumuz Enes Ünal'ın transferi konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Enes Ünal önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gidecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Manchester City, Enes için Bursaspor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bursaspor ayrıca bir sonraki satıştan yüzde 10 pay alacak.


 

Sayfa Yükleniyor...