Cavanda için girişimler başladı!

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı.

NTV Spor 26.06.2015 - 13:20
Cavanda için girişimler başladı!

Beşiktaş'ta sağ beke son aday Luis Pedro Cavanda...

Sezon öncesi kadrosuna sağ bek transfer etmek için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, Lazio forması giyen Cavanda için İtalyan kulübünün kapısını çaldı. 25 yaşındaki Angola asıllı oyuncunun Lazio ile 2018'e kadar mukavelesi bulunuyor.

Beşiktaş Yönetimi, İtalyan ekibine 2 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanırken, Cavanda ile 4 yıllık sözleşme imzalanması planlıyor. Lazio ile yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, önümüzdeki günlerde transferin tamamlanması için iki kulüp yeniden bir araya gelecek. Beşiktaş geçen sezon başında da Cavanda ile ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. 

Angola doğumlu olan Cavanda, 21 yaşaltı seviyesine kadar Belçika Milli Takımı'nın formasını giydi. Daha sonra İtalya'yı tercih etti.

2010 yılından bu yana Roma ekibinin kadrosunda yer alan Luis Cavanda, geride kalan 5 yıllık dönemde bir kez Torino, bir kez de Bari'de kiralık olarak oynadı. Lazio ile geçen sezon 18 maça çıkan 1.80 boyundaki sağ bek, 2 asist yaptı.

Sayfa Yükleniyor...