"Yıldırım'la görüştük ama"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Aziz Yıldırım ile transfer hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bölükbaşı, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'den resmi bir transfer teklifi almadıklarını belirtti.

NTV Spor 26.06.2015 - 16:09
"Yıldırım'la görüştük ama"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile transfer hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ancak bunun resmi bir teklife dönüşmediğini söyledi.

Aziz Yıldırım ile dost olduklarını ve Ankara'daki TFF seçiminde bir süre sohbet ettiklerini belirten Bölükbaşı; bu konuşmanın resmi bir içerik taşımadığına vurgu yaptı. Aziz Yıldırım'ın, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i beğendiğini ifade eden Bursaspor Başkanı, kendisinin de bu oyunculardan çok memnun olduğunu ve kadroyu korumak istediklerini Yıldırım'a aktardığını belirtti. Bölükbaşı Ozan Tufan ve Volkan Şen'i satmak istemediklerini ancak kendilerine gelen ciddi bir teklif olması halinde düşünecebileceklerini söyledi.

Recep Bölükbaşı ayrıca Hakan Çinemre'nin beğendiği bir oyuncu olduğunu ve Bursaspor'da böyle yetenekli gençleri görmek istediğini aktardı. Hakan konusundaki düşüncelerini Aziz Yıldırım ile de paylaştığını söyleyen Bölükbaşı, Hakan'ın Fenerbahçe kampına davet edilmiş bir isim olduğunu ve henüz resmi bir teklifte bulunmadıklarını anlattı.

Sayfa Yükleniyor...