Dolmabahçe'deki gol düellosunda kazanan çıkmadı

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor ile uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle 2-2 berabere kaldı.

Haber Merkezi - NTV Spor 18.05.2024 - 18:45
Son Güncelleme: 18.05.2024 - 21:02
Dolmabahçe'deki gol düellosunda kazanan çıkmadı

, bu sezon son kez iç sahada oynadığı maçta 'u ağırladı. 'in 37. haftasında oynanan karşılaşmada sahadan 2-2 sona erdi.

MASSANGA PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmada Hatayspor 27. dakikada Massanga'nın golüyle öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Beşiktaş soyunma odasına mağlup girdi.

ABOUBAKAR SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Mücadelenin ikinci yarısına adeta golle başlayan Beşiktaş, 50. dakikada Gedson Fernandes ile skora eşitlik getirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra Hatayspor'da Dele-Bashiru takımını öne geçiren sayıyı kaydetti. 90+7. dakikada ise Vincent Abobuakar penaltıdan attığı golle son sözü söyleyen isim oldu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

1' Karşılaşmada ilk düdük çaldı.

27' Massanga'nın golüyle Hatayspor karşılaşmada öne geçti.

50' Gedson Fernandes skora eşitliği getirdi.

55' Hatayspor Dele-Bashiru ile yeniden öne geçti.

90+7' Aboubakar penaltıdan skoru eşitledi

İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Masuaku, Colley, Tayyip Talha, Svensson, Al-Musrati, Demir Ege, Semih, Chamberlain, Rashica, Cenk Tosun

Hatayspor: Bekaj, Kamil Ahmet, Burak, Kilama, Cemali, Massanga, Dele-Bashiru, Boudjeema, Fernandes, Rui Pedro, Strandberg

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER

Siyah beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Zaynutdinov, Amartey, Rebic ve Jackson Muleka forma giyemedi.

DOLMABAHÇE'DE SEZONUN SON MAÇI

Siyah-beyazlı takım, Hatayspor karşılaşmasıyla bu sezon iç sahadaki son maçını oynadı. Geride kalan 36 haftada 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgi yaşayan Beşiktaş, haftaya 55 puanla 5. sırada girdi. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak için mücadele eden siyah-beyazlı ekip için kalan son 2 haftada alacağı puanlar büyük önem taşıyor. Düşme hattında kritik noktada bulunan ve 37 puanla 18. sırada yer alan Atakaş Hatayspor da tehlike bölgesinden uzaklaşarak ligde kalma hesapları yapıyor.

Sayfa Yükleniyor...