Demba Ba'ya WBA kancası!

Beşiktaş, Demba Ba'nın Shanghai Shenhua'ya transferi konusunda Çin kulübüyle büyük oranda anlaşmaya varmıştı ancak İngiltere'nin West Bromwich Albion kulübünün yöneticilerinin Senegalli oyuncu için İstanbul'a gelmesi sebebiyle transfer resmiyete dökülmedi. Ba, WBA'nın, Beşiktaş'ın istediği bonservisi vermesi halinde Premier Lig'i tercih edebilir...

NTV Spor 27.06.2015 - 10:22
Demba Ba'ya WBA kancası!

Çin'in Shanghai Shenhua kulübüyle yaklaşık 1 aydır temas halinde olan Beşiktaş, son olarak 13.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışmıştı. Ancak Çin ekibinin peşin olarak vereceği 10 milyon euro'nun dışında, geri kalan kısım için banka teminatı göstermemesi sorun çıkarmıştı. Shanghai Shenhua'nın bu teminatı bulmasının ardından iki kulüp sözlü olarak anlaşmaya vardı.

İNGİLTERE'DEN GÖRÜŞMEYE GELDİLER!
Demba Ba'nın Çin ekibine transferinin resmiyet kazanması bekleniyordu ancak NTV Spor muhabiri Övünç Özdem, İngiltere'nin West Bromwich Albion kulübünün, Senegalli golcü için devreye girdiği ve İngiliz kulübünün yöneticilerinin İstanbul'a gelerek Beşiktaş yönetimiyle görüşme gerçekleştirdikleri bilgisini verdi.

WBA'nın, Beşiktaş'ın istediği bonservisi vermesi halinde Demba Ba'nın İngiltere'yi tercih edebileceğini vurgulandı.

Sayfa Yükleniyor...