Terraneo'dan 'forvet' açıklaması!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve planlarının arasında forvete 1 takviye daha yapmanın yer aldığını söyledi. Terraneo, Hollandalı yıldız Van Persie'nin sorulması üzerine, "İsim konusunda birşey söyleyemem. Bir hedefimiz olmasına rağmen, birçok isimle görüşmek zorundayız" yanıtını verdi.

NTV Spor 27.06.2015 - 14:23
Terraneo'dan 'forvet' açıklaması!
Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Fernandao'nun imza töreninde transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun, "Fernandao dışında forvete bir takviye daha yapılacak mı? Bu isim Van Persie olabilir mi?" şeklindeki sorusu üzerine Terraneo, "Geçen toplantıda da dediğim gibi forvet transferi bizim hedeflerimiz arasında. Birçok kulvarda boy göstermemiz gerekiyor. Bu yüzden de kulübün hedeflerine uygun şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Her bölgede kendi aralarında rekabet yaratacak oyunculardan oluşan bir takım için çalışıyoruz. Forvet olarak da bir transfer daha yapmaya çalışıyoruz, bu yönde de çalışmalarımız var. İsim konusunda birşey söyleyemem. Bir hedefimiz olmasına rağmen, birçok isimle de görüşmek zorundayız. Her iki tarafın da rızası olması gerekiyor transferlerde" cevabını verdi.

İtalyan sportif direktör, Fernandao transferi hakkında ise, "Büyük bir mutlulukla yeni transferimizi size sunuyorum. Kulüp olarak elimizden geleni yaptık onu almak için. Önemli bir bölgeye transfer yaptık. Fernandao'yla aramızda da küçük bir bahis yaptık, geçen sezon attığından en az 2 gol daha fazlasını atması hakkında" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...