Samsunspor'da kriz kapıda!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkurt Tutu, kulübün yabancı oyunculara 10 milyon lira, yerli futbolculara da 3 milyon lira borcu olduğunu açıkladı.

NTV Spor 27.06.2015 - 20:02
Samsunspor'da kriz kapıda!

Erkurt Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor'un borcunun herkesin gözünü korkuttuğunu belirterek, "Bu şehir Samsunspor'a katkıda bulunmaktan yoruldu. Birlik ve beraberlik içinde bu zor durumdan takımı çıkarmayı istiyoruz" diye konuştu.

Sihirbaz olmadıklarını kaydeden Tutu, "Son derece takımı seven ve sahip çıkan bu şehirle birlikte elimizden geleni yaparak yönetimimizi sürdüreceğiz. Kimse bizden mucize beklemesin. Samsunspor Kulübü'nün rahat bir nefes alabilmesi için 20 milyon liraya ihtiyacı var. Samsunspor'un borç yükünü arttırmak istemiyoruz. Bunun yerine verdiği sözleri yerine getiren, imajına sahip Samsunspor'u bu imaja zarar getirmeden muhafaza etmek istiyoruz" dedi.

Teknik direktör arayışlarının sürdüğüne dikkati çeken Tutu, "Ayrıca takımımızı güçlendirmek için transfer görüşmeleri elbette var. Ancak mevcut tablomuzu stabil hale getirmeden somut adımlar atabilmemiz mümkün değil. Hayal kurmayalım. Hedeflerimizi, Samsunspor'un gerçeğine göre belirleyelim. Kimse bizden fazlasını beklemesin. Ne şekilde kaynak bulabiliyorsak o şekilde takıma hedef koyacağız" şeklinde konuştu.

Futbolcu Mehmet Çakır ile prensip anlaşmasına vardıklarını vurgulayan Tutu, "Şu an tek transferimiz Mehmet Çakır, onunla prensip anlaşmasına vardık" ifadesini kullandı.

Tutu, altyapıdan yetişen Canbenk Aydın ve kaleci Furkan Köse'yi en büyük transferleri olarak gösterdi.

 

Sayfa Yükleniyor...