Simeone ve takım arkadaşları da şaşırdı...

Transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Arda Turan, hakkında çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi. Milli oyuncu, transfer haberlerinin tam olarak gerçeği yansıtmadığını söylerken, menajerinin 3-4 kulüple görüştüğünü söylemesi Atletico oyuncuları ve teknik heyetinde şaşkınlık yarattı.

NTV Spor 28.06.2015 - 18:01
Simeone ve takım arkadaşları da şaşırdı...

Atletico Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Turan, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Arda, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; basında çıkan haberlerin tam olarak gerçeği yansıtmadığını söylerken, "Menajerim 3-4 kulüple görüşüyor. Bir anlaşma sağlanırsa buradan bilgilendirme yapacağım" dedi.

İspanyol Marca gazetesi de Arda Turan'ın açıklamalarının Atletico Madrid soyunma odasında sürprize neden olduğunu yazdı.  Başarılı oyuncunun, menajerinin 3-4 kulüple görüştüğünü söylemeseninin, Atletico Madrid oyuncuları ve teknik heyeti tarafından sürpriz olarak değerlendirildiği vurgulanırken, "Arda Turan, hiçbir takım arkadaşına ayrılacağı yönünde bir açıklama yapmadı" denildi.

Arda'nun gerçekte özel bir futbolcu ve soyunma odasında sevilen bir isim olduğuna vurgu yapılırken, "Oyuncular tatile gitmişken, bu kararı kulübünde sürprize neden oldu. Arda Turan'ın Paris Saint Germain'le görüştüğünden ve başkanından telefon geldiğinden çok sayıda oyuncunun haberi vardı; ancak kimse son bir kaç günde bu değişimi beklemiyordu. Arda Turan da sürekli takımda kalmak istediğini söylüyordu" ifadeleri kullandı.

Sayfa Yükleniyor...