Yeni transferler yolda!

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-lacivertliler Nani'nin yanı sıra Brezilyalı golcü Luiz Adriano için girişimlerini sürdürüyor. Ozan Tufan ve Volkan Şen transferi ise yüksek maliyet nedeniyle askıya alındı.

NTV Spor 28.06.2015 - 23:44
Yeni transferler yolda!

Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in yanı sıra Bursaspor'dan Şener Özbayraklı ve Fernandao'yu kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Sarı-lacivertlilerde gündemin ilk sırasında taraftarın heyecanla beklediği Nani var.

Portekizli yıldızın menajerleriyle İstanbul'da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanmıştı. Kulübü Manchester United ile bonservis bedeli için görüşmeler ise sürüyor.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 orta saha oyuncusu, bir forvet ve bir kaleci alınması bekleniyor. 

Forvet transferinde ismi geçen Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin maliyeti fazla bulundu. En güçlü aday ise Shakhatr Donteskli Luiz Adriano. Brezilyalı yıldız için temaslar sürüyor.

Yerli futbolcu transferi de düşünen sarı-lacivertliler, Ozan Tufan ve Volkan Şen için girişimde bulunmuştu. Ancak Bursaspor'un istediği bonservis bedeli, sarı-lacivertli yönetime geri adım attırdı. Volkan ve Ozan için yapılan görüşmeler askıya alındı.

Fenerbahçe kaptan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Mert Günok, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt ve Pierre Webo ile yollarını ayırmıştı.

Geçen sezon takımda yer almayan Samuel Holmen, Mirolsav Stoch, Milos Krasic, Ertuğrul Taşkıran, Recep Niyaz, Beykan Şimşek ve Hakan Çinemre ise takıma dönmüştü.

 

Sayfa Yükleniyor...