Stopere 3 alternatif!

Yeni sezon öncesi kadrosuna takviye etmek isteyen Beşiktaş, stoper pozisyonu için 3 alternatifini belirledi. Listede; Lyon'dan Bakary Kone, Dinamo Moskova'dan Douglas ve Gremio’dan Rhodolfo var.

NTV Spor 29.06.2015 - 09:18
Stopere 3 alternatif!

Sağ bek pozisyonu için Almanya'nın Hoffenheim takımında oynayan Andreas Beck ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş, stoper konusunda da karar vermeye çalışıyor.

Yönetim teknik heyetle yaptığı toplantıda aday listesini 3'e indirdi. Listenin 1 numarasında Lyonlu Bakary Kone yer alıyor. 27 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşan siyah beyazlılar, Fransız kulübü ile bonservis bedeli konusunda pazarlıklara devam ediyor. Son olarak Lyon'a 1.5 milyon euro öneren yönetim, teklifin kabul edilmesi durumunda transferi tamamlayacak.

Listedeki diğer iki oyuncu ise Brezilyalı. Dinamo Moskova forması giyen Douglas Franco Teixeira, Beşiktaş'ın görüştüğü stoperler arasında yer alıyor. 6 sezon Twente forması giydikten sonra, Rusya'ya transfer olan 28 yaşındaki oyuncunun kulübü ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Moskova ekibi ve Douglas ile temasa geçen yönetim, 1.92 boyundaki futbolcuyu da transfer edebilir.

Listedeki ikinci Brezliyalı ise Gremio'nun defans oyuncusu Luiz Rhodolfo. Daha önce Atletico Paranaense ve Sao Paulo formaları giyen 28 yaşındaki oyuncunun Gremio ile bir yıl daha kontratı var. 1.93 boyundaki Rhodolfo ile de görüşmeler sürüyor.

Yönetim bu üç oyuncudan birini kesin olarak kadroya katacak. Ersan Gülüm'ün takımdan ayrılması durumda ise listedeki üç oyuncudan ikisi yeni sezonda siyah beyazlı formayı giyecek.

Sayfa Yükleniyor...