Barça ile Juve arasında Pogba zirvesi!

Juventus'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Paul Pogba için İspanya'dan flaş açıklamalar geldi. Barcelona'ya yakın gazeteler, Katalan devinin Pogba için 80 ile 90 milyon euro'yu gözden çıkardığını yazdı.

NTV Spor 29.06.2015 - 14:17
Barça ile Juve arasında Pogba zirvesi!

Katalan gazeteleri Sport ile Mundo Deportivo, Barcelona ile Juventus arasında transfer zirvesi yaşandığını öne sürdüler. İki gazete de manşetlerinde Pogba'ya yer verirken, aradaki tek fark Juventus'a ödenecek para oldu. Sport gazetesi 90, Mundo Deportivo ise Barça'nın bu transfer için 80 milyon euro ödeyeceğini duyurdu. Sport gazetesi, Barcelona'nın Uluslararası Sportif Direktörü Ariedo Braida ile Sportif İlişkiler Direktörü Albert Soler'in Çarşamba günü yeniden görüşmeler yapmak için Torino'ya gideceğini yazdı.

Gazete ayrıca Barcelona'nın 80 milyon euro'ya ek olarak Juventus'a başarı primi vermeyi vaat edeceğini öne sürdü. Barcelona'nın transfer yasağından dolayı Fransız oyuncunun bir yıl daha İtalya'da kalacağı ve sezon sonunda takıma katılacağı vurgulandı. Juventus'un teklifi kabul etmesi durumunda da Pogba'yla masaya oturulacağı; başarılı orta sahalı ismin istediği yıllık 12 milyon euro'nun aşağı çekilmeye çalışılacağı belirtildi.

Mundo Deportivo gazetesi Barcelona'nın bu transferde güçlü rakiplerle mücadele edeceğini öne sürdü ve başarılı oyuncu için Real Madrid, Manchester City, Chelsea ve Paris Saint Germain'in devrede olduğu ifadelerine yer verdi.

Sayfa Yükleniyor...