Fenerbahçe Nani için gün sayıyor!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Fenerbahçe, Nani için gün sayıyor. Oyuncunun kendisi ve menajerleriyle anlaşan Fenerbahçe, bonservisini düşürmek için işi ağırdan alıyor. Fenerbahçe'de kalenin en büyük adayı ise Ospina...

NTV Spor 29.06.2015 - 15:16
Fenerbahçe Nani için gün sayıyor!

Nani'nin menajerlerini İstanbul'a getiren ve transferi için oyuncuyla anlaşan Fenerbahçe, Portekizli ismin maliyetini düşürmek için işi ağırdan alıyor. Kulübü Manchester United ile sözleşmesi devam eden Nani konusunda indirim bekleyen Fenerbahçe, İngiliz ekibinin de bu oyuncuyla devam etmek istememesinden dolayı bu transferi en az maliyetle tamamlamak istiyor. Sarı-lacivertli ekibin transfseri önümüzdeki günlerde sonuçlandırması bekleniyor.

GOLCÜ VE KALECİ ARAYIŞI
Fenerbahçe'nin golcü ve kaleci arayışları da devam ediyor. Fenerbahçe Sportif  Direktörü Giuliano Terraneo, daha önce Fernandao haricinde bir santrafor daha alacaklarını açıklarken; transfer listesinin ilk sırasına Shakhtar Donetsk'le yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Luiz Adriano alındı. Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği Juventuslu Carlos Tevez'in Arjantin'in Boca Juniors takımına dönmesi, Robin van Persie'nin maliyetinin ise yüksek olması nedeniyle, Milan'ın da gündemindeki isim Fenerbahçe'ye daha yakın gözüküyor.

Kaleci Mert Günok'un sözleşmesini uzatmayan Fenerbahçe, bu mevki için Kolombiyalı kaleci Ospina konusunda ısrarcı. Sarı-lacivertlilerin kale için ilk adayı olan Real Madrid'li Iker Casillas'ın Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle Fenerbahçe ağırlığı Ospina'ya verdi. Arsenal kalesini de koruyan Kolombiyalı ismin, Copa Amerika'da başarılı maçlar çıkarması da önceliğin bu isme verilmesine neden oldu. Chelsea kalecisi Peter Cech'le anlaşan İngiliz ekibinden de bu transfere vize çıktı. Giuliano Terraneo'nun Arsenal ile menajeri Arsene Wenger arasındaki sıcak ilişkileri kullanılarak oyuncunun maliyeti düşürülmeye çalışılacak.

Fenerbahçe kalesine aday 3. isim Fransa Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Olympique Marsilyalı Mandanda'dan ise vazgeçildi.

Sayfa Yükleniyor...