"Arda Atletico'dan kesin olarak ayrılacak"

Milli futbolcu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, İspanya’da Atletico Madrid forması giyen yıldız futbolcunun kesin olarak Madrid ekibinden ayrılacağını ve yeni takımının da en geç 4 gün içinde belli olacağını söyledi.

NTV Spor 29.06.2015 - 18:25
"Arda Atletico'dan kesin olarak ayrılacak"

İspanya'da Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, NTV Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın kariyer planlaması içinde yeni bir takıma gitmesine karar verdiklerini söyleyen Bulut, “Barcelona, PSG ve Manchester United gibi büyük takımların Arda ile anılması beni de heyecanlandırıyor. Ancak benim şimdi bir takım adı söylemem doğru olmaz. Biz Arda'nın kariyer planlamasını yaptığımızda, 4 sene içinde Arda'nın Atletico Madrid'de her şeyi kazandığını düşünüyoruz. Bu yüzden de daha iyi bir arayış içinde olduk ve Atletico'dan ayrılmaya karar verdik” dedi.

Arda'nın Atletico Madrid'den kesin olarak ayrılacağını vurgulayan Bulut, “Atletico Madrid kulübü de ayrılma kararımıza çok şaşırdı. Onlar Arda'yı bırakmak istemiyorlardı, ama biz ısrarcı olduk. Sonuç olarak da bize saygı gösterip kabul ettiler. Biz kararımızı verdik, ancak tabii imzalar atılmadan hiçbir şey yüzde yüz bitmiş sayılmaz. Ancak biz Atletico'dan kesin olarak ayrılmak istediğimizi kendilerine ilettik” diye konuştu.

Milli futbolcunun adının birçok haberde yer aldığını, ancak bunların gerçeği yansıtmadığını belirten Bulut, “Gazetelerde birçok transfer haberi çıkıyor. Bunlar doğru haberler değil. Ben sizden anlayış bekliyorum. Biz de aslında bir an önce açıklamak istiyoruz, çok fazla baskı var. Ancak bir imza olmadan açıklama yapmak istemiyoruz. En geç 4 gün sonra Arda'nın takımı belli olacak” dedi.

Arda Turan'ın serbest kalma bedeli ile ilgili soruya Bulut, “Herhangi bir oyuncu takası olmayacak. Benim şimdi size bir rakam söylemem doğru olmaz. İki kulüp arasında yaşanacak şeyler bunlar. Bunları kulüpler kendileri açıklarlar” şeklinde yanıt verdi.

Sayfa Yükleniyor...