Sergio Ramos'a ilk teklif!

Manchester United, Real Madrid’li Sergio Ramos için ilk girişimini yaptı. İddilara göre; İngiliz ekibi Real Madrid'e 40 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önerdi.

NTV Spor 30.06.2015 - 10:33
Sergio Ramos'a ilk teklif!

Manchester United, Sergio Ramos için ilk resmi teklifini yaptı. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Kırmızı Şeytanlar, yıldız futbolcu için Real Madrid'e 40 milyon Euro'luk teklif sundu.
 
10 yıldır Madrid ekibinde top koşturan ve eflatun-beyazlılarda 445 maça çıkan Ramos da; Manchester United'a gitmek istediğini kulübüne iletti. Real Madrid, sözleşmesi 2017'de sona erecek Sergio Ramos'un sözleşme fesih bedelini 180 milyon euro olarak belirlemişti. Ancak Manchester United Yönetimi, Real Madrid yönetimine ilk olarak bu rakamın yaklaşık dörtte birini teklif etti.

İki kulüp de pazarlıklarda David de Gea kozunu oynamayı planlıyor. Real Madrid'in kadrosuna katmayı planladığı İspanyol kaleciyi, Manchester United bırakmaya yanaşmıyor. Ancak İngiliz ekibi, Sergio Ramos'un transferini gerçekleştirmek için De Gea'yı gözden çıkarabileceği de ifade ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...