Fenerbahçe'ye yıldız müjdesi!

Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu taraftara transfer müjdesi verdi. Sosyal medyadan mesaj gönderen Ekşioğlu, "Talip olduğumuz futbolcular, üst düzey oldukları için çalışmalar zaman alıyor. Taraftarın keyif alacağı bir takım oluşacak" dedi.

NTV Spor 30.06.2015 - 11:39
Fenerbahçe'ye yıldız müjdesi!
Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, taraftarın merakla beklediği transferlerle ilgili açıklamalar yaptı. Önemli yıldızlarla görüştükelerini ifade eden Ekşioğlu, sarı-lacivertli taraftara umut dolu mesajlar verdi.

Fenerbahçe taraftarının en güç durumda bile Fenerbahçe'ye sahip çıktığını dile getiren Ekşioğlu, "Fenerbahçe'nin büyük taraftarı bu sene mutlu olmayı fazlasıyla hak ediyor. Olacak da. Yeniden yapılanma ve arzulanan takımı kurma yolunda kriterlere uygun hareket ediliyor. Gömü falan bulmadık. Taraftarlarımız şundan emin olsun ki; teknik ve idari kadro tam bir uyum içinde muazzam çalışmalar yapıyor. Sonuçları kısa sürede alınacak" ifadelerini kullandı.

Transferde sona yaklaştıklarını belirten İlhan Ekşioğlu, "Talip olduğumuz futbolcular üst düzey oldukları için çalışmalar zaman alıyor. Zaman alma nedeni hep maddi olarak algılanmasın, çok üst düzey transferler aynı anda yapılmaya çalışıldığından süre uzayabiliyor. Bazı şeyleri açık yazamıyorum. Sizlere hep şunu söyledim, yine söylüyorum; sizi çok keyiflendirecek bir takım oluşuyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...