Galatasaray sahaya iniyor!

Şampiyon sahaya iniyor... Galatasaray, 2015-2016 sezonunu açacak Sarı Kırmızılılar'ın yurt dışı kampı iki etaptan oluşacak ve Avusturya'da gerçekleştirilecek.

NTV Spor 30.06.2015 - 14:30
Galatasaray sahaya iniyor!

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayarak 15 yıl aradan sonra büyük bir başarıya imza atan Galatasaray 2015-2016 sezonunu açıyor. Sarı kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

MELO VE TELLES İSTANBUL'DA YOK
Galatasaray'da as oyuncuların bir çoğu İstanbul etabına katılmayacak. Milli futbolcular, Avusturya kampının ortalarına doğru antrenmanlarda yer alacak. Brezilyalı Melo ve Alex Telles de hazırlıkların ilk bölümünde yer almayacak. İkili, Avusturya kampında hazır bulunacaklar.

MUSLERA'YA COPA AMERİKA İZNİ
Copa America'da Uruguay Milli Takımı'nda forma giyen Fernando Muslera ise teknik ekipten izin aldı. Diğer oyunculara göre tatile geç çıkan Muslera, sarı kırmızılıların Avusturya'da yapacağı ilk kampa katılmayacak. Uruguaylı file bekçisi, ikinci Avusturya kampında takımla çalışmalara başlayacak.

Galatasaray, 5 Temmuz'a kadar İstanbul'da yapacağı antrenmanların ardından Avusturya'ya geçecek. 16 Temmuz'a kadar geçtiğimiz sezon kamp yapılan Windsichgarsten'de hazırlıklarını sürdürecek olan sarı kırmızılı ekip İstanbul'a dönecek. 3 günlük bayram izninin ardından Galatasaray, 20 Temmuz'da Avustuya'ya giderek 10 günlük ikinci etap kampını gerçekleştirecek.


 

Sayfa Yükleniyor...