Gemiye iki kaptan daha!

Balıkesirspor, transferde Kwame Karikari, Alfred Sankoh, Hüseyin Tok ve Eren Özen'in ardından orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ ve stoper Yiğitcan Erdoğan'la da kesin olarak anlaştı.

NTV Spor 30.06.2015 - 16:41
Gemiye iki kaptan daha!

Başkan Tuna Aktürk, Osmanlıspor'un kaptanı Ragıp ve Adana Demirsporspor'un kaptanı Yiğitcan'ın yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

İki tecrübeli futbolcu ile de bir yıllığına anlaştıklarını belirten Başkan Aktürk, "Ragıp'ın yaşı konusunda bazı tereddütler var ancak son 5 yılda sadece 5 maç kaçırmış bir oyuncu olduğunu unutmamak gerekiyor" dedi. Başkan Aktürk, Karikari'nin de yer aldığı Süper Lig'e çıkılan kadroda yer alan Togolu sağ kanat Atakora Lalawele konusunda da büyük aşama kaydettiklerini söyledi.

Kırmızı beyazlılarda yeni sezon öncesi sözleşmeleri biten Burak Çalık, İlhan Depe, sözleşmeleri süren yabancı oyuncular Ante Kulusic ve Ermin Zec'le yollar ayrıldı. Vukovic'te sorun yok. Hırvat file bekçisi yeni sezonda da kaleyi koruyacak. Süper Lig'de oynamak istediğini açıklayan Aykut'la yeniden anlaşma yolu aranıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...