"Sahada cevap vereceğim"

Galatasaray'ın yeni transferi Bilal Kısa, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

NTV Spor 30.06.2015 - 19:22
"Sahada cevap vereceğim"

Galatasaray'ın yeni transferi Bilal Kısa, NTV Spor'dan Evren Göz'e konuştu. 32 yaşındaki Bilal, hakkında yapılan “Bu yaştan sonra faydalı olamaz” şeklindeki eleştirilere yanıtını sahada vereceğini söyledi.  

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Akhisar Belediyespor'da birlikte çalışan ve sarı-kırmızılı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Bilal “Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Ocak ayında Galatasaray ile adım geçti ama transfer o dönem olmadı. Sezon bittikten sonra Hamza Hoca beni telefonla aradı ve ‘Seni takımda görmek istiyoruz' dedi. O sırada eşimle beraberdik. Çok mutlu olduk. Futbol yaşantımda en özel günlerden bir tanesiydi” dedi.

"FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM"
32 yaşındaki Bilal Kısa, hakkında yapılan “Bu yaştan sonra faydalı olamaz” şeklindeki eleştirilere yanıtını sahada vereceğini söyledi. Milli futbolcu “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Herkesi memnun edemezsiniz. Eleştirilere saygı duyuyorum ama bunlara cevabı sahada vereceğim. Sahadaki duruşum ve kimliğimle kendimi göstermek için elimden geleni yapacağım. Hamza Hoca gibi Aykut Kocaman'ın da bende emeği fazlasıdır. Malatyaspor'da, Ankaraspor'da bana güvendi. Sahaya çıktığım zaman faydalı olmak zorundayım. Kendime güveniyorum. Kadroda çok önemli isimler var. Selçuk ve Melo gibi isimlerle rekabet edeceğim. Zor olacak. Fakat formayı kapmak için savaşacağım” şeklinde konuştu.

"HAMZA HOCA DOKUNDU BAŞKA BİR BİLAL OLDUM"
Hamza Hamzaoğlu'nun, üzerinde büyük emeği olduğunu bir kez daha vurgulayan Bilal Kısa “Akhisar'a gelmeden önce ayrı bir Bilal vardı. Akhisar'da başka bir Bilal oldum. Bunda Hamza Hoca'nın çok emeği var. Küçük bir dokunuşla yeni bir Bilal ortaya çıkardı. Benim için Hamza Hoca'nın yeri ayrı. Bu fırsatı bana verdiği için ona ayrıca teşekkür ediyorum. Onu ve taraftarlarımızı mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım” dedi.

"SABIRSIZLANIYORUM"
Sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen Bilal “Hazırım. Akhisar'da verimli bir 2.5 yıl geçirdim. 1 ay güzel bir tatil yaptık. Yeni sezon benim için farklı olacak. Çok heyecanlıyım. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Galatasaray camiasına verimli olmak istiyorum. Büyük ihtimalle 5 numarayı giyeceğim. Gökhan Zan aramızda olmayacak herhalde” dedi. Fenerbahçe altyapısından yetişen Bilal, Galatasaray formasıyla Kadıköy'de galibiyet kazanmak istediğini belirtti.

 

Sayfa Yükleniyor...