"Arda Turan Barcelona'da"

İspanyol Basını, Arda Turan'ın Barcelona’ya transfer olacağı iddialarını gündemine taşıdı. Mundo Deportivo ise transfer olması durumunda Barcelona'da ilk yarı oynayamayaak Arda'nın Galatasaray'a kiralanabileceğini yazdı.

NTV Spor 01.07.2015 - 10:58
"Arda Turan Barcelona'da"

Katalunya radyosu, Barcelona ile Atletico Madrid'in Arda Turan'ın transferi konusunda anlaştığını açıkladı. İspanyol As gazetesi de Arda'nın katalan kulübün formasını giyeceğini okuyucularına aktardı. Adı Manchester United ve Chelsea ile de anılan Arda Turan, Barcelona'ya gitmesi halinde devre arasına kadar transfer yasağı bulunan Katalan ekibi adına resmi maçlarda oynayamayacak.

Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesi, Arda'nın bu süreçte eski takımı Galatasaray'da kiralık oynayabileceğini veya Barcelona B takımında görev alabileceğini yazdı.

Bununla birlikte gazete, 41 milyon euro sözleşme fesih bedeli bulunan Arda için Barcelona'nın en fazla 35-36 milyon euro ödeyeceğini belirtti. Katalan kulübün başkanı Jordi Bartomeu, seçim hamlesinin Arda Turan transferi olacağını geçtiğimiz hafta sayfalarına taşımıştı. Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Ntv Spor yayınına katılmış ve bu hafta sonuna dek Arda'nın yeni kulübünü açıklayacaklarını dile getirmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...