Luce'nin yıldızı Bayern'de!

Shakhtar Donetsk ile Bayern Münih, Douglas Costa'nın transferini resmen duyurdu. Bayern bu transfer için Ukrayna ekibine 30 milyon euro ödeyecek.

NTV Spor 01.07.2015 - 13:09
Luce'nin yıldızı Bayern'de!

İlk olarak Shakhtar Donetsk, transferi duyuran taraf oldu. Kulüp resmi internet sitesinde takımda 5 sezon geçiren Brezilyalı oyuncuya teşekkür edilirken, "Shakhtar Donetsk ve Bayern Münih, Douglas Costa'nın transferi konusunda anlaşmaya varmıştır" denildi. Ukrayna ekibi Costa'ya yeni takımında başarılar dilerken, transferin 30 milyon euro'ya bittiğini açıkladı.

2010'da Gremio'dan 6 milyon euro'ya transfer ettiği 24 yaşındaki oyuncuyu Bayern'e 5 katı fiyatına satan Shakhtar, bir kez daha akıllı transferlerinden birine imza attı.

Bu açıklamanın bir kaç dakika sonrasında benzer duyuru Bayern Münih'ten geldi. Bayern Münih'in resmi sitesinden Costa'yla 2020 yılına kadar sürecek sözleşme imzalandığını açıkladı. Geçen sezon Arjen Robben ve Franck Ribery gibi yıldız isimlerin sakatlanması sonrası yerlerini doldurumayan Bayern'de, alternatif olacak Douglas Costa, 11 numaralı formayı giyecek ve ilk antrenmana da Temmuz'un 11'inde çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...