"Her kulvarda şampiyonluk istiyoruz"

Fenerbahçeli Alper Potuk yeni sezon öncesi iddialı mesajlar verdi. Fenerbahçe TV'ye açıklamalar yapan Alper Potuk, "Fenerbahçe şampiyonluk için oynar ve her kulvarda şampiyonluk istiyoruz. Fenerbahçe yıldız transfer eder ve sahada taraftarı heyecanlandıracak bir takım olacak" dedi.

NTV Spor 01.07.2015 - 16:37
"Her kulvarda şampiyonluk istiyoruz"

Çalışmalar hakkında açıklamalarla sözlerine başlayan Alper Potuk, "Şu an her şey çok güzel gidiyor, hocamızdan da çok da memnunuz. Profesyonel futbolcular tatilde çalışması gerektiğini bilir. Hocamız da bundan dolayı topla çalışmalar yaptırarak hazırlıklara başlattı. Biz de topla çalışırken daha çok keyif alıyoruz" dedi.

"HER KULVARDA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"
Gelecek sezonki hedefleri hakkında ise iddialı mesajlar veren Alper Potuk, "İlk olarak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. Yoğun bir trafik bizi bekliyor. Hepimiz bunun farkındayız. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ndeki ön elemeleri geçmek. Güzel bir kuranın arkasından inşallah en iyi şekilde buna hazırlanacağız. Kim çıkarsa çıksın; Fenerbahçe, kazanmak için sahaya çıkar. Biz de bunun bilinciyle ilk hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Her kulvarda şampiyonluk istiyoruz. Fenerbahçe şampiyonluk için oynar" diye konuştu. 

Her futbolcunun hayalinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu vurgulayan Alper Potuk, "Bizim kulübümüz için de Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok önemli. Hocamız ilk toplantısında bunu söyledi, bizi de buna inandırmaya çalışıyor. Bütün konsantrasyonumuz şu an Şampiyonlar Ligi" ifadelerini kullandı. 

Takıma gelen oyunculara yabancılık çekmemeleri için yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden 24 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti, "Fenerbahçe'nin geleneğinde mi genlerinde mi var, bilmiyorum ama yeni transferlere yabancılık çektirilmiyor. Ben de ilk senemde hiç yabancılık çekmedim. Biz nasıl karşılandıysak biz de yeni gelen oyuncularda muhabbet ettik, onları karşıladık, yardımcı olmaya çalışıyoruz."

Ligi de değerlendiren başarılı orta saha oyuncusu, "Takımlar kadrolarını güçlendirmeye çalışıyor. Biz de buna göre kendimizi hazırlayacağız. Çok iyi transferlerimiz oldu, yine olacak. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayıyız ve bunun için çalışacağız. Avantajımız Fenerbahçe'nin her sene şampiyonluğa oynaması. Şampiyon olamadığımız zaman çük üzüldük. Bu sene de işleri başından sıkı tutup sezon içinde elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" diye iddialı mesajlar verdi. 

"TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK BİR TAKIM OLACAK"
"Nasıl bir fenerbahçe olacak?" sorusunu ise Alper Potuk, "Hocamız ilk geldiği günden bu yana bunu kaliteli bir ekip olduğumuzu vurguluyor. Topu kaptırdığımız zaman baskı yapan bir ekip istiyor. Her yerde Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir takım olacak. İçeride dışarıda fark etmez, maçı isteyen topu kaybettiğinde baskı yapan bir Fenerbahçe olacak" diye yanıtladı. 

Çalışmalara, takımdaki diğer oyuncular gibi sıkı başladığını kaydeden Alper Potuk, "Kampa katıldığımız günden bu yana çok iyi çalışıyorum, antrenman dışında da çalışıyorum. Elimden geldiğince çalışıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnşallah takıma yararlı olurum. Uzun yıllar da bu forma altında hizmet ederim" dedi.

"FENERBAHÇE YILDIZ TRANSFER EDER"
Fenerbaheç'ye gelen futbolcuların hepsinin yıldız olduğnu vurgulayan Alper Potuk, "Buraya transfer olan herkes yıldız olarak gelir. Boş bir transfer yok. Her sezon yıldız isimler geliyor ve büyük bir forma savaşı oluyor. Kendimizi ne kadar geliştirirsek o kadar oynuyoruz. Ben de kendimi buna göre hazırlıyorum. Elimden geldiği kadar yine çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...