"Stopere ve forvete oyuncu bakıyoruz"

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basının karşısına geçti. Transfer konusunda isim vermekten kaçınan tecrübeli teknik adam, stoper ve forvet arayışında olduklarını söyledi.

NTV Spor 01.07.2015 - 19:23
"Stopere ve forvete oyuncu bakıyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Yönetim elinden gelen gayreti gösteriyor. Arayışlar, görüşmeler var. Sonuçları hep beraber göreceğiz" dedi.
     
Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği 2015-2016 sezonunun ilk antrenmanı sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güneş, 2015-2016 sezonunun siyah-beyazlı camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Umarım birlikte güzel işler yaparız, ses getiririz. Farklı bir oyunla iyi sonuçlar alırız" diye konuştu.
     
Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren ve takımdan ayrılan Demba Ba ile Atınç Nukan'ın yerine oyuncu baktıklarını kaydeden Güneş, "Transfer döneminde giden, gelen oyuncular her zaman olabilecek bir şey. Önemli olan, büyük bir takımın iyi sonuçlar alabilmesi için kendi arayışlarıdır. Bu da doğaldır. Yönetim elinden gelen gayreti gösteriyor. Arayışlar, görüşmeler var. Sonuçları hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.
     
Şenol Güneş, takımdan ayrılacak başka oyuncular olup olmayacağı sorusu üzerine ise "Demba Ba'nın gitme isteği, yönetimin düşüncesiyle birleşince hayata geçirildi. Şu an Sosa ve Tolgay Arslan'ın takımdan ayrılmasıyla ilgili bir düşüncemiz yok. Öyle bir gündemimiz yok" şeklinde konuştu.
     
Hem kendilerinin hem de taraftarların takımdaki oyuncuların ayrılmasını istemeyeceğini ancak koşulların, kendilerini buna itebileceğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Atınç da bunlardan biri. Yetenekli bir oyuncumuzdu. Arayışlarımız o mevkide zaten vardı, devam edecek. Ersan'ın da bir transfer konusu vardı. Gündeme geldi ancak daha sonra kapandı bitti. Bir ay sonra şartlar ne olur, ne değişir bir şey söyleyemeyiz. O yüzden de kampları geçireceğiz. Transfer dönemi bitene kadar alınan oyuncu buraya gelebilir, giden de olabilir. O yüzden net bir şey diyemem" dedi.

Hollandalı futbolcu Robin van Persie'yle ilgili basında yer alan iddiaların sorulması üzerine ise Şenol Güneş, "İsimlere hiç takılmayalım. Bizim için isimlerden çok takım önemli. Takımın ihtiyacı olan mevkiye kim gelir bilmiyorum. Gelmeyen oyuncuyu konuşmak da doğru değil. Gelenleri konuşuruz. Transfer ayları hareketli dönemlerdir. Hiç beklenmeyen şeyler de olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...