Fenerbahçe'den Josef bombası!

Sao Paulo Kulübü, teknik direktör Vitor Pereira'nın Porto'dan eski öğrencisi Josef de Souza'nın Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı.

NTV Spor 02.07.2015 - 09:20
Fenerbahçe'den Josef bombası!

Brezilya'nın Sao Paulo kulübü, oyuncusu Josef de Souza için Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı.

Sao Paulo kulübü, Brezilya basınında Fenerbahçe ile yapıldığı iddia edilen transfer görüşmelerini doğruladı.

Kulübün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada Josef için Fenerbahçe'nin 8 milyon euro'yu gözden çıkardığı ve bu nedenle Brezilyalı futbolcunun Atletico Paranaense ile oynanan maçın kadrosunda yer almadığı ifade edildi.

Sao Paulo aynı sosyal medya hesabından, sözleşmedeki serbest kalma maddesi nedeniyle oyuncuya izin vermek zorunda kaldıklarını da belirtti. 2010-2012 yılları arasında Porto'da forma giyen ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın eski öğrencisi olan 26 yaşındaki Josef de Souza, orta sahanın merkezinde görev yapıyor.

Brezilya basınına göre; Josef de Souza'nın bonservisinden elde edilecek gelirin yüzde 35'lik dilimi Sao Paulo'ya, yüzde 65'lik bölümü ise; eski kulübü Porto'ya ait bulunuyor. Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu; kongrede basın mensuplarına verdiği röportajda Güney Amerika'dan bir oyuncuyu kadrolarına katacaklarını dile getirmişti.

239 MAÇTA 11 GOL ATTI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Porto'da 2010-12 arası birlikte çalıştığı oyuncunun transferini istediği bildirildi. Orta sahanın ortasında oynayan 26 yaşındaki futbolcu bu sezon, Sao Paulo'da 15 maçta 2 gol kaydetti.  2008-10 yılları arasında formasını giydiği Vasco da Gama'da 2009'da ikinci lig şampiyonluğu yaşayan De Souza ardından Portekiz'in Porto takımına transfer oldu. Portekiz ekibinde iki lig, iki Portekiz Süper Kupa, iki Portekiz Kupası, bir de Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanan orta saha oyuncusu ardından Gremio'ya kiralandı. Josef De Souza son olarak ise Sao Paulo'ya transfer oldu. Üç kez Brezilya Milli Takımı forması da giyen deneyimli oyuncu kariyerinde 239 karşılaşmaya çıkıp 11 gol kaydetti.

 

Sayfa Yükleniyor...