Ferdi Kadıoğlu: "Hemen bu maçı unutmalıyız"

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde elendi. Mücadele sonrasında Fenerbahçe oyuncusu Ferdi Kadıoğlu; "Kısa süre içinde önemli bir lig maçımız var. Hemen bu maçı unutmamız lazım ve önümüze bakmamız lazım. Günün sonunda penaltılar şans işi. Livakovic önemli kurtarışlar yaptı ama 3 penaltı kaçırdık." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 18.04.2024 - 22:14
Ferdi Kadıoğlu: "Hemen bu maçı unutmalıyız"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde , ile karşılaştı. Çeyrek finalde oynanan ilk maç 3-2 Olympiakos lehine sona ermişti. Kadıköy'deki maçın 120 dakikası Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi ve maç penaltılara gitti. Penaltılarda 3-2 kazanan Olympiakos tur atlayan taraf oldu.

Mücadele sonrasında Fenerbahçe oyuncuları  açıklamalarda bulundu. 

İrfan Can Kahveci açıklamasında; "En iyi maçlarımızdan birini oynadık. İlk yarı özellikle. Pozisyonlar bulduk. Ancak değerlendiremedik. Üzgünüz. Penaltılarda olmaması bizi çok yordu. Pazartesi maçımız var. Önümüze bakacağız. Şampiyonluk şansımız yüksek. Ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Ligde şampiyon olacağımıza inanıyorum." dedi. 

ise mücadele sonrasında; "Her şeyimizi verdik. Takımın bir parçası olmaktan mutluyum. Bu takımla gurur duyuyorum. Kısa süre içinde önemli bir lig maçımız var. Hemen bu maçı unutmamız lazım ve önümüze bakmamız lazım. 2. yarıda rakibe baskı yapmaya çalıştık. Maalesef gol atamadık. Günün sonunda penaltılar şans işi. Livakovic önemli kurtarışlar yaptı ama 3 penaltı kaçırdık." açıklamasında bulundu. 

Sayfa Yükleniyor...