Beşiktaş'tan Moskova çıkarması!

Beşiktaş, Douglas ve Dzsudzsak için düğmeye bastı... Başkan Fikret Orman, her iki oyuncunun kulübü olan Dinamo Moskova ve manejerleriyle görüşmek için Moskova'ya gitti.

NTV Spor 04.07.2015 - 00:19
Beşiktaş'tan Moskova çıkarması!

Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen Brezilyalı defans oyuncusu Douglas ve Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak için Rus ekibi ile temaslarını yoğunlaştırdı. Her iki transferi bitirmek için başkan Fikret Orman Moskova'ya gitti.

Stoper konusunda Gremio forması giyen Rhodolfo ve Dinamo Moskova'dan Douglas arasında seçim yapmaya çalışan Siyah-beyazlılar, kararını Douglas yönünde verdi. 1.92 boyunda ve 27 yaşındaki futbolcu için Rus ekibi ile bonservis bedeli konusunda pazarlık yapan başkan Orman, oyuncu ve menajeri ile de görüşmek için Moskova'ya gitti. Transferin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.

Fikret Orman, Moskova çıkarmasında sadece Douglas için değil. Dinamo Moskova'nın bir diğer oyuncusu Balazs Dzsudzsak için de girişimlerde bulunacak. Yevhan Konoplyanka'nın Sevilla'ya transferi sonrası Dzsudzsak'a yönelen Beşiktaş, bu futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Geçen sezon Rus ekibi ile 43 maça çıkan Macar sol kanat, 7 gol 8 asistlik performansı ile dikkat çekmişti. 50 kez Macaristan Milli Takımı'nda oynayan 28 yaşındaki oyuncu, 13 gol attı.

 

Sayfa Yükleniyor...