Galatasaray hırs küpü!

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı oyuncuların hırslı olmaları dikkat çekti.

NTV Spor 06.07.2015 - 13:52
Galatasaray hırs küpü!

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına açık gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Milli takımlar nedeniyle sezonu geç kapatan futbolcular ile ekstra izin verilen yabancı oyuncuların katılmadığı antrenman, top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından iki grup halinde pas oyunu gerçekleştiren futbolcular, çalışmayı çift kale maçla tamamladı.

Antrenmanda Hamza Hamzaoğlu oyuncularını sık sık uyarırken, deneyimli futbolcular Sabri Sarıoğlu ile Hamit Altıntıntop da pas oyunu ve çift kale maçta takım arkadaşlarına uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıkların bu akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

FUTBOLCULARIN HIRSI DİKKAT ÇEKTİ
Galatasaraylı futbolcuların antrenmandaki hırslı dikkati çekti.

Çalışmada Hamzaoğlu'nun sık sık mücadelesinden dolayı tebrik ettiği futbolcular, genç teknik adamın 4-4 devam eden çift kale maç için "İsterseniz berabere bitsin" teklifini reddetti.

Futbolcular, eşitliği bozan takımın galip geleceği maçı kazanmak için büyük çaba sarf etti.

HAMZAOĞLU'NDAN FUTBOL ŞOV
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, antrenman öncesinde futbol topuyla şov yaptı.

Gazetecilere yaklaşık 20 metreden üst kale direğini vuracağını söyleyen Hamzaoğlu, ardından çektiği 3 şutta 2 isabet sağladı.

Öte yandan antrenmanı sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman ile Hamza Hamzaoğlu'nun oğlu Ahmet Efe de takip etti.

Sayfa Yükleniyor...