"Eğer transfer edilirse..."

İmzayı attı basının karşısına çıktı! Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine bağladığı Nani, imza törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

NTV Spor 06.07.2015 - 19:13
"Eğer transfer edilirse..."

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan eski takım arkadaşı Van Persie ile ilgili açıklamalarda bulunan Nani, "Van Persie ile konuşma şansı henüz bulamadım. Çok tecrübeli, çok iyi bir oyuncu. Onu gayet iyi tanıyorum. Eğer transfer edilirse güzel bir karar olur" dedi.

İlk olarak duygularını aktaran Nani, "Hayatımdaki en güzel dugulardan birini yaşadım. Taratarların gelişime verdikleri tepki beni çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum. Başkanımıza ve Terraneo'ya çok teşekkür ederim. Kararımdan dolayı çok mutlutyum. Bu ülkede çok sıcak ve kibar insanlar var. Kararımın doğruluğunu anladım" diye konuştu.

"HER ŞEYİMİ ORTAYA KOYACAĞIM"
"Burada olduğum süre boyunca takıma her şeyimi vereceğim" ifadelerini kullanan Nani, "Her maçta başarılı olmayı umuyorum. Bana gösterilen bu ilgiye sahada karşılık vermek istiyorum. Onları daha mutlu etmek istiyorum. Kaliteli bir futbol ortaya koymak istiyorum. Bu kulüp için çok çalışacağım. Her şeyimi ortaya koyacağımdan emin olabilirsiniz. Bunun sözünü veriyorum" diyerek taraftara mesaj yolladı.

"ÖNCE KULÜBÜN HEDEFLERİ..."
Nani, "Benim için önce kulübün hedefleri gelir. Kulübün hedefleri ilk sırada. Bu sezon ilk hedefim takımın kazanacağı kupalarda yardımcı olmak. Takım iyiyse siz de iyi olmak istersiniz. Ben takıma yardımcı olmak istiyorum" dedi.

"BURADA OYNAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞTUM"
"Daha önce burada oynamış ve oynamakta olan arkadaşlarımla konuştum" diyen Portekizli yıldız, "Raul Meireles ve Bruno Alves buraya gelmemi söylediler. Karar sürecimde onların yardımı oldu. Vitor Pereira'nın da kararımda etkisi oldu. Ülkemden olan insanlarla oynamak bana yardımcı olacaktır. Hem ülkeye hem de ülke futboluna adapte olmakta yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

NANI'DEN CÜNEYT ÇAKIR AÇIKLAMASI
Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United-Real Madrid maçında Cüneyt Çakır'ın göstermiş olduğu kırmızı kart kararına da değinen Nani, "Futbolun içinde olan şeyler. Futbol böyledir. Hakemler bazen kararlar verirler ancak bunlar geçmişte kaldı. Benim için bir numarada Fenerbahçe'nin başarısı var" dedi.

"UMARIM HAKEMLER BİZİ DE KORURLAR"
Premier Lig ile Süper Ligi kıyaslayan yıldızı oyuncu, "Premier Lig'deki savunmacılar çok güçlü ve sert oyuncular. Onlarında müdahaleleri sert ama ben orada başarılı olduğuma inanıyorum. Sonrasında futbola alışıyorsunuz. Burada da alışacağım. Öte yandan hakemler var ve onlar bu faulleri görüyor. Umarım bizi de korurlar" şeklinde konuştu.

NANI'DEN VAN PERSIE AÇIKLAMASI
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan eski takım arkadaşı Van Persie ile ilgili de açıklamalarda bulunan Nani, Van Persie ile konuşma şansı henüz bulamadım. Çok tecrübeli, çok iyi bir oyuncu. Onu gayet iyi tanıyorum. Eğer transfer edilirse güzel bir karar olur" dedi.

Nani, "Yeni sezon için kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum. Şu ana kadar Türkiye ligini fazla takip edemedim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesinde olduğunu biliyorum. Derbi maçların önemini de biliyorum" şeklinde konuştu.


 

Sayfa Yükleniyor...