Es-Es'le anlaştı!

Yunan golcü Theofanis Gekas, Eskişehirspor'la 1 yıllık anlaşmaya vardı.

NTV Spor 07.07.2015 - 14:46
Es-Es'le anlaştı!

Es-Es, tecrübeli Yunan golcü Theofanis Gekas'la 1 yıllık anlaşma sağladı.

Eskişehirspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Acıbadem Hastanesi'nde geçtiği sağlık kontrollerinin ardından tesislerimizde düzenlenen imza töreninde Kulüp Basın Sözcümüz ve Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Eldem ve İdari Menajerimiz Özgür Tulun ile bir araya gelen Yunanistan Milli Takımı oyuncumuz kendisini Siyah Kırmızılı yapan imzayı attı.

Son olarak Akhisar Belediyespor takımında forma giyen forvet oyuncumuz, Larissa altyapısında başladığı kariyerinde Kallithea, Panathinaikos, Bochum, Bayer Leverkusen, Portsmouth, Heartha Berlin, Eintracht Frankfurt, Samsunspor, Levante ve Konyaspor takımlarında da forma giymişti.

Oyuncumuza hoş geldin diyor, renklerimizle başarılara koştuğu sağlıklı bir futbol kariyeri diliyoruz."

SKIBBE AÇIKLAMIŞTI
Kulübün televizyonuna açıklamada bulunan teknik direktör Michael Skibbe de Gekas'ı kadrolarına katmayı istediklerini söylemişti:

"Takımdan ayrılan oyuncularımız oldu. İyi ve kaliteli oyunculardı. Onların yerine yeni oyuncular bulduk ve bulmaya devam ediyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıdan birkaç oyuncumuz var. Onların gelişimlerini de takip ediyoruz. Transfer listemizde Theofanis Gekas var. Çok tecrübeli ve her zaman gol atan bir futbolcu. Onu transfer edebilirsek mutlu olurum. Finansal yönden daha aklı başında davranmak istiyoruz. Sportif açıdan da başarılı olmayı planlıyoruz. Avusturya kampından sonra kadromuzu daha da şekillendireceğiz. Böylece hedeflerimizi daha iyi çizebileceğiz. Taraftarımız çok daha agresif bir Eskişehirspor'a hazır olsun."

 

Sayfa Yükleniyor...